![]() |
Sınav ile ilgili olumlama cümleleri yardımcı olur musunuz? Öncelikle Merhaba,bende uzun zamandır bir klavye sınavına hazırlanıyorum,cümleler içinde yanlış kelimeleri azaltmak için olumlama cümleleri kuruyorum fakat tam olarak doğru cümlelerlemi kuruyorum bilmiyorum,birkaç örnek vereyim yanlışlarım günden güne azalıyor,önce hep içinde yanlış kelimesi geçen cümleler kuruyordum,bunun bilinç altıma farklı iletildiğini gördüm yani bir faydası olmadı,devam etmedim,daha sonra bunu değiştirdim,doğru kelimeler yazıcam,her kelimeyi doğru yazıcam,bütün metini doğru bir şekilde tamamlıycam,diye cümleler kurdum,aslında burdada emin değilim yani emir kipiyle kurmam daha yüksek bir verim verirmi? |
Cevap: Sınav ile ilgili olumlama cümleleri yardımcı olur musunuz? Emir kipi değilde şimdiki zaman ifadeleri daha doğru olur bence. Bir de yanlış yerine doğru kelimesine odaklanmak azalmak yerine istenen davranışı anıp artıyor diye bahsetmek daha olumlu olacaktır. "Sürekli parmaklarım doğru harflere basıyor." "Günden güne doğrularım arttıyor." "Artık başarmaya hazırım." "Bu yaptığım işte çok başarılıyım." "Yeteri kadar başarılıyım." "Kendime güveniyorum." "Başaracağıma inanıyorum." "Kendimi yeterli görüyorum ve elimden gelenin en iyisini yapıyorum." "Yazdığım metinlerde yer alan kelimelerin tümü doğru yazılmış oluyor." "Her zaman kelimeleri en doğru biçimde yazıyorum." |
Cevap: Sınav ile ilgili olumlama cümleleri yardımcı olur musunuz? Bir de şu başlıkta: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...otivasyon.html bir araya topladığım genel sınav başarısı ve motivasyonla ilgili olan olumlamalara göz atabilirsin. |
Cevap: Sınav ile ilgili olumlama cümleleri yardımcı olur musunuz? çok teşekkür ederim çok mutlu oldum,bir yerde yanlış cümleler kurduğumun farkındaydım fakat ifade edemiyordum bunu,tekrar teşekkür ederim,bu cümleleri kaydetmiycem yazıcam hemen:) ve uyguluycam,verdiğiniz lingide inceliycem mutlaka. |
Cevap: Sınav ile ilgili olumlama cümleleri yardımcı olur musunuz? harika olumlamalar sweet, teşekkürler... :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 PM. |