![]() |
Beyni pozitife odaklama Ben değerliyim.Ben niçin değerliyim.Bugün niçin çok değerli olduğumu fark ediyorum. Ben kendime güveniyorum.Ben niçin kendime güveniyorum.Bugün niçin kendime güvendiğimi fark ediyorum. Ben başarılıyım.Ben niçin başarılıyım.Bugün niçin başarılı olduğumu fark ediyorum. Ben kendimi seviyorum.Ben kendimi niçin seviyorum.Bugün niçin kendimi sevdiğimi fark ediyorum. Ben çok şanslıyım.Ben niçin çok şanslıyım.Bugün niçin çok şanslı olduğumu fark ediyorum. Ben mutlu ve huzurluyum.Ben niçin mutlu ve huzurluyum.Bugün niçin mutlu ve huzurlu olduğumu fark ediyorum. .................... .................... .................... |
Cevap: Beyni pozitife odaklama bunların cvplarınımı bulacağız yoksa söylememiz müthiş beynimiz iin kafimi :)) |
Cevap: Beyni pozitife odaklama afformasyon yöntemi....bu aslında olumlamadan daha etkşlş bi yöntem... |
Cevap: Beyni pozitife odaklama o ne demek. nasıl yapılacak yani anlayan varmı? |
Cevap: Beyni pozitife odaklama sadece bir kaç kez okuman yeterli |
Cevap: Beyni pozitife odaklama hımm teşekkürler |
Cevap: Beyni pozitife odaklama Tesekkurler paylasim icin harika... Guncellemeyi seciyorum.... |
Cevap: Beyni pozitife odaklama Mantıklı bir olumla ,iyi bir nokta yakalamışsınız... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:30 AM. |