![]() |
olumlamaları seslendirip dinlemek işe yarar mı ? merhaba arkadaşlar..bugün bir deneme yaptım.. sevgiyle ilgili olumlama cümlelerini cep telefonuma okuyup kaydettim ve şu an dinliyorum ve hakikaten kendimi iyi hissetmeye başladım..acaba psikolojik mi yoksa gerçekten bu yöntem de işe yarıyor mu ? mesela hergün 1 saat kadar dinlesem fayda görürmüyüm ... |
Cevap: olumlamaları seslendirip dinlemek işe yarar mı ? Bu yöntemi ben de uyguladım,faydalı gerçekten de..Ancak bazı cümleler direnç oluşturabiliyor..Akşam yatmadan önce ve sabah kalkınca yazarak yapılan çalışma kadar etkili olmadığını söyleyebilirim.Üşenmeyenler için tabii.. |
Cevap: olumlamaları seslendirip dinlemek işe yarar mı ? ben 6 ay söyleyerek olumlama yaptım , gerçekleşmedi bir hafta yazarak araba istedim hafta sonu aldım..3 boyutlu objee...anahtarlık....ve yazmak... |
Cevap: olumlamaları seslendirip dinlemek işe yarar mı ? Peki gece uyurken sabaha kadar dinlesek olur mu? |
Cevap: olumlamaları seslendirip dinlemek işe yarar mı ? Alıntı:
çok güzel açıklamşınsın :)) bi hafta yazdım demişsin örnek verebilirmisin. Yani ne bilim ben araba istiyorum diyemi yazdın Çünkü ben hem yazıyorum hem söylüyorum olmuyor :)) o yüzden mrk ettim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:50 AM. |