![]() |
YOLUNDA GİTMEYEN İLİŞKİLER yada AŞKI ARAYANLAR İÇİN Temiz kalpli, iyi niyetli,sevgi dolu,saygılı,nazik,düşünceli,sevgime sevgiyle karşılık veren,bana değer veren ve değer verdiğim,bana sadık ve sadık olduğum,bana güven veren ve bana güvenen,beni özleyen ve özlediğim, uyumlu olduğumuz,çok iyi anlaştığımız,birlikte son derece keyifli vakit geçirdiğimiz , birbirimize huzur ve sakinlik verdiğimiz,birbirimize güvendiğimiz,birbirimizi desteklediğimiz,birlikte kahkaha atabildiğimiz,birbirimize karşı hoşgörülü ve anlayışlı olduğumuz,birbirimize karşı ilgili ,nazik,saygılı ve düşünceli davrandığımız,birbirimize dürüst olduğumuz,birbirimize bağlı,birbirimizle gurur duyan ve yüreklendiren,her zaman her koşulda birbirimizin yanında olduğu ve desteklediği,birbirimizi arzuladığımız ve özlediğimiz,birbirimizi tanıdığımız,birbirimizleyken son derece mutlu olduğumuz,aşk dolu sevgi dolu son derece keyifli bir ilişkim ve sevgilim olduğu için şükrediyorum. BUNU KENDİNİZE GÖRE UYARLAYABİLİRSİNİZ. SEVGİ VE AŞK'LA KALIN :=)) |
Cevap: YOLUNDA GİTMEYEN İLİŞKİLER yada AŞKI ARAYANLAR İÇİN yada unu tek tek sıralaya bilirsiniz örn = "Son derece keyifli bir ilişkim olduğu için şükrediyorum" gibi :=)) |
Cevap: YOLUNDA GİTMEYEN İLİŞKİLER yada AŞKI ARAYANLAR İÇİN Bunu okuyana kadar telef olur adam beyin nasıl kodlasın bunu |
Cevap: YOLUNDA GİTMEYEN İLİŞKİLER yada AŞKI ARAYANLAR İÇİN Alıntı:
sende beynini kodlayacak şekilde yaparsın :=)) |
|
teşekkürlerr :=)) |
|
Cevap: YOLUNDA GİTMEYEN İLİŞKİLER yada AŞKI ARAYANLAR İÇİN Geçekten mi Alice? bizim umudumuz sensin yapma böyle....!ağla2 |
Cevap: YOLUNDA GİTMEYEN İLİŞKİLER yada AŞKI ARAYANLAR İÇİN Böyle bir sevgili için yaparım valla bu olumlamayı her gün y789 Bunu kim yazdı acaba öğrenebilir miyim ? |
Neşe :=)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:39 PM. |