![]() |
KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... Toplam 2 Eklenti bulunuyor. |
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... Hepsi çok güzel.Nasıl yaptığını anlatırmısın??? |
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... Sümbüli, Her zamanki gibi harikasın canım. Bu kartlar gerçekten çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Hayatının dilediğin gibi sağlık, mutluluk, bol bol sevgi, huzur, aşk ve bolluk bereketle geçmesini dilerim. Aslında benim dilememe ne hacet, Sen zaten dilemişsin Ve evren de her geçen gün senin zaten var olan ışıltına kendi ışığına da katıyor!!!! Yolun her daim aydınlık ve umut dolu olsun sevgili arkadaşım Kucak dolusu sevgiler!!!! http://3.bp.blogspot.com/_HPN0nIvPeq..._sumbuller.jpg |
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... Alıntı:
Her ne kadar şuan çalışmasamda mesleğim grafikerlik benim, illustratör ve photoshop programlarını kullanarak yapıyorum..Sevgiler.. |
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... Çok harika şeyler bunlar insanın inancını yükseltip içini ferahlatıyor. Huzurlu ve sevgi dolu anlar sana sümbülii canım......... |
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... sümbüli harikasın çok çokçok hoşş resmen orjinal gibiiii olmuşlarr...bence bunları çogaltmalısınn :) emegıne saglıkk |
Canımmm bluepebblesim,sümbüller harika sabah çoşkum senden geldi.Bu güzelliklerin katkılarıyla sana geri dönsün arkadaşım..Sevgiyle ve mutlu kal... |
|
konunun adını okumadan senın açtıgını gorerek okumay akara verimiştim kartları gordugumde çok begendım bide baktımki bizim kızz şahaneler yaratmışş.ewet ewet paylaşmalısın bızımlee :) sabırsızlıkla bekliyorum |
|
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... Coskun enerjin bol olsun canım:))) Benim akşamüstü enerjim de senden geldi:)) |
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... ecemre hanımmmm uyumlama almayı aylardır çok istiyorum ama bu iş maddiyata dayandığı için ve öğrenci olduğum için uyumlama alamadım. yardım eder misniz? |
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... Toplam 2 Eklenti bulunuyor. |
:) bu benim iiçin yapılmış galibaa hemende benimseyi verdim.ve msaüstü arka plan yaptımm .. hatta kartlar çogaldıgında stayt yapıp ekranımda enerji yayacaklarr.. |
|
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... Şahane olmuşlaar bayıldım. :) |
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... emeğine sağlık çok güzeller bende masaüstü resmi arıyordum sizin olumlama kartlarını kullanabilirim sanırım herdaim sevgiyle ve ışıkla kalmanızı diliyorum:) |
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... Toplam 2 Eklenti bulunuyor. |
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... Sümbülii ciğim bu olumlama kartları muhteşem. Bana en çok uyan en sonki yeşil kart. Sevgilerimle... |
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... Bende çok beğeniyorum bunu,sana uyduğunada çok çok sevindim Perfinya..Sevgiyle kal.. |
Cevap: KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI... harika olumlamalar çok güzel olmuş, ellerine sağlık sümbüliii... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:19 PM. |