Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   Nasıl Yapacağım Lütfen? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/615678-nasil-yapacagim-lutfen.html)

Egesu125 30-09-2010 05:36 PM

Nasıl Yapacağım Lütfen?

Birkaç olay yaşayarak hayatımda bana zarar veren şeylerden uzak durmaya başarıyorum.Aşktan büyük zarar görmüş biri olarak aşktan hep nefretle bakıyordum.Bununlu birlikte öz benliğim oluştu(Kendinene güvenen,Mantıklı düşünen,seven ) biri olarak.Ve zamanın da da bol bol dua ederdim.Ki Bana yardım ettiğini adım gibi eminim.Çünkü yaşadım.Fakat birgün ki ogün önceden sevdiğiim birinin teklifini kabul edince.Herşey geri saymaya başladı.Teklifi kabul ettiğimde de ağlamıştımağla2ağla2

.Ben kendime ihanet etmiştim.Uğraşmayacaktım bir daha.Ve ardından hayır dediğimi ilettim.Lakin bir işe yaramadı.Ve 1,5 yıl oldu.Hala kendimi affedemiyor.Mantıklı düşenemiorum..

Boşluklarla yaşıyorum.Bir şeye sarılmak istiyorum ama belirsizlerle doluyum.Benim öz benliğimi oluşturmak için illa duayamı ihtiyacım var.Tekrar önceki gibi için huzur mutlu ve mantıklı düşünen biri olmak istiyorum.

Acil cvp bekliyorum lütfen.Şimdi den teşekkürler

namasteeee 30-09-2010 06:03 PM

Cevap: Nasıl Yapacağım Lütfen?

Hayır dediğin kişi sana ne teklif etti evlilikmi ? arkadaşlıkmı ?

Parlayan 30-09-2010 06:05 PM

Öncelikle geçmişin hüznünden kurtulmalısın.Hatırlamak tekrar tekrar aynı olumsuzlukları yaşamak demektir.Benlik sevgisiyle ilgili bir olumlama var umarım işine yarar.

Benim Sevgim Güçlüdür

Kendime aşık bir insan gibi davranıyorum.Başımdan onlarca olay gelip geçiyor ama kendime duyduğum sevgi değişmiyor.Bu kibirli ya da kendini beğenmiş oluduğum anlamına gelmez.Bu tür insanlar aslında "Senden çok daha iyiyim" maskesi altında kendilerineden nefret eden insanlardır.İnsanın kendini sevmesi yalnızca varlığının mucizesini kutlamasıdır. Eğer kendimi seversem ne kendime ne de başkalarına asla zarar veremem.Benim için dünya barışının sırrı koşulsuz sevgide yatıyor.Bu insanın kendini kabullenmesiyle ve sevmesiyle başlar.Kendimi sevmek için mükemmel olmayı beklememe gerek yok.Kendimi şu anda olduğum halimle kabulleniyorum ve seviyorum..
http://www.simliresim.com/simli_resim/stars/024.gif

Egesu125 30-09-2010 06:09 PM

Alıntı:

namasteeee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771265)
Hayır dediğin kişi sana ne teklif etti evlilikmi ? arkadaşlıkmı ?

Arkadaşlık Basit gibi fakat ben 8 ay aşkla uğraşmıcam die kafamda sölüodum.İnanırmısın bunun içinde gayet mutluydum öyle işte

Egesu125 30-09-2010 06:10 PM

Alıntı:

Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771266)
Öncelikle geçmişin hüznünden kurtulmalısın.Hatırlamak tekrar tekrar aynı olumsuzlukları yaşamak demektir.Benlik sevgisiyle ilgili bir olumlama var umarım işine yarar.

Benim Sevgim Güçlüdür

Kendime aşık bir insan gibi davranıyorum.Başımdan onlarca olay gelip geçiyor ama kendime duyduğum sevgi değişmiyor.Bu kibirli ya da kendini beğenmiş oluduğum anlamına gelmez.Bu tür insanlar aslında "Senden çok daha iyiyim" maskesi altında kendilerineden nefret eden insanlardır.İnsanın kendini sevmesi yalnızca varlığının mucizesini kutlamasıdır. Eğer kendimi seversem ne kendime ne de başkalarına asla zarar veremem.Benim için dünya barışının sırrı koşulsuz sevgide yatıyor.Bu insanın kendini kabullenmesiyle ve sevmesiyle başlar.Kendimi sevmek için mükemmel olmayı beklememe gerek yok.Kendimi şu anda olduğum halimle kabulleniyorum ve seviyorum..
http://www.simliresim.com/simli_resim/stars/024.gif

Güzel olumlamalar.Fakat ben 1 2 gün uyguladıktan sonra sıkılıyorum.Biraz tez canlıyımdır etkisini hemen bekliyorum..Ama güzelmiş..

namasteeee 30-09-2010 06:21 PM

Alıntı:

Egesu125 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771267)
Arkadaşlık Basit gibi fakat ben 8 ay aşkla uğraşmıcam die kafamda sölüodum.İnanırmısın bunun içinde gayet mutluydum öyle işte

O'nun bulunduğu yere habersiz gidip boynuna sımsıkı sarıl ve kulağına, Özür dilediğini ve Onu reddettiğin için kendini çok kötü hissettiğini ve dost kalmak istediğini söyle içtenlikle...

Egesu125 30-09-2010 06:27 PM

Alıntı:

namasteeee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771274)
O'nun bulunduğu yere habersiz gidip boynuna sımsıkı sarıl ve kulağına, Özür dilediğini ve Onu reddettiğin için kendini çok kötü hissettiğini ve dost kalmak istediğini söyle içtenlikle...

Özür diledim.Fakat üzgün belli.Anlatmak istedim dinlemedi.Benden nefret ediyor.Suç bende de var umut verdim.

roseone 30-09-2010 07:08 PM

Alıntı:

Egesu125 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771268)
Güzel olumlamalar.Fakat ben 1 2 gün uyguladıktan sonra sıkılıyorum.Biraz tez canlıyımdır etkisini hemen bekliyorum..Ama güzelmiş..

Bu yorumuna öyle içtenlikle katılıyorumki :( bendede aynı sorun mevcut sabah uyanıyorum elimi yüzümü yıkadıktan sonra başlıyorum olumlamalara taaaaki gece olup herkes uyuyup ben tenhaya çekilinceye kadar :( sorunun için üzüldüm. Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım.

newroses 01-10-2010 01:49 PM

umarım tez atlatırsın cnm

Merto 01-10-2010 03:00 PM

Alıntı:

Egesu125 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771257)
Birkaç olay yaşayarak hayatımda bana zarar veren şeylerden uzak durmaya başarıyorum.Aşktan büyük zarar görmüş biri olarak aşktan hep nefretle bakıyordum.Bununlu birlikte öz benliğim oluştu(Kendinene güvenen,Mantıklı düşünen,seven ) biri olarak.Ve zamanın da da bol bol dua ederdim.Ki Bana yardım ettiğini adım gibi eminim.Çünkü yaşadım.Fakat birgün ki ogün önceden sevdiğiim birinin teklifini kabul edince.Herşey geri saymaya başladı.Teklifi kabul ettiğimde de ağlamıştımağla2ağla2

.Ben kendime ihanet etmiştim.Uğraşmayacaktım bir daha.Ve ardından hayır dediğimi ilettim.Lakin bir işe yaramadı.Ve 1,5 yıl oldu.Hala kendimi affedemiyor.Mantıklı düşenemiorum..

Boşluklarla yaşıyorum.Bir şeye sarılmak istiyorum ama belirsizlerle doluyum.Benim öz benliğimi oluşturmak için illa duayamı ihtiyacım var.Tekrar önceki gibi için huzur mutlu ve mantıklı düşünen biri olmak istiyorum.

Acil cvp bekliyorum lütfen.Şimdi den teşekkürler

Burada seni asıl üzen şey nedir? öncelikle onu açıklığa kavuşturmalısın sanırım,ve kendini affetmeye ihtiyacın varsa suçun ne?

Senin için anlamlı, doyumlu ve dolu bir hayat nasıl olmalı? sorusunun cevabı boşlukları doldurmana yardımcı olabilir....

Net değilsin görünen kadarıyla, yukarıda yazdıkların okuyana bir fikir vermiyor, asıl istediğin nedir onu ortaya koymalısın...

Sevgiler..... Mert

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:19 AM.