![]() |
R. ŞANAL KUANTUM OLUMLAMA Bugün öyle kitapçıya gideyim dedim dikkatimi R.ŞANAL KUANTUM OLUMLAMA kitabı çekti ve aldım daha okumadım nasıl bir kitaptır birazcık eleştirebilirmiyizy789 SEVGİLERİMLE actionsmile |
Cevap: R. ŞANAL KUANTUM OLUMLAMA direk olumlamaların olduğu küçük kitabı mı aldın.ben sevmiştim..ama önce kuantum sıçramayı ve kuantum kur anı okumuştum.olumlamalar kendimize has olmalı mıacaba.. |
Cevap: R. ŞANAL KUANTUM OLUMLAMA yazarın bütün kitaplarını okudum kuantum ve kuranı okumanızıda tavsiye ederim sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
Cevap: R. ŞANAL KUANTUM OLUMLAMA kuantum kuran kuantum düşünce onlarıda kısa zamanda alacağım acaba onları okumadan bunu okumasam mı ? |
Cevap: R. ŞANAL KUANTUM OLUMLAMA bence sıralama yok..ama kitapları okuduktan sonra başkasına verme..yani hepsi zaman zaman tekrar okunması gerekn içinde çalışmaların olduğu tekrarlanması gereken kitaplar.. |
Cevap: R. ŞANAL KUANTUM OLUMLAMA teşekkürler arkadaşlar. |
Cevap: R. ŞANAL KUANTUM OLUMLAMA bu siteye yorum yazan yokmu |
Cevap: R. ŞANAL KUANTUM OLUMLAMA Kitap hakkında sayfalarca paylaşım yapılmıştır. Eğer konular forumda aranarak açılırsa siz de böyle bir yorumda bulunmak zorunda kalmazdınız sevgili kheldor. Konu hakkında linki inceleyebilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html Sevgilerimle. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 PM. |