![]() |
Cevap: Olumlamam konusunda bana yardım edermisiniz. arkadaşlar hala olumlamam hakkında yardım bekliyoum. |
Cevap: Olumlamam konusunda bana yardım edermisiniz. Alıntı:
Alıntı:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginizden dolayı Allah razı olsun... Dediklerinizi deneyecem inşallah...olmazsa yine yine yine derken olacak istedikten sonra insanın yapamayacağı ve başaramayacağı şey yoktur değil mi..?yeterki isteyelim bu benlik benim değil sahte benlik ve kendi benliğime döneceğim inşallah.. Tekrar teşekkür ederim iyki varsınız....tender45 |
Cevap: Olumlamam konusunda bana yardım edermisiniz. emin ol yaşadıkların en güzel şekilde öğrenmen en doğruyu bulman için..sıkıntılarınaa bile şükredeksin sana öğrettikleri için bir gün..karşına çıkan sorunlara neden yaşadım bunu yaşamama hangi yanlış inancım sebep oldu diye sorgula..yada sorgulamadan yanlış inançlarımı değiştiriyorum de..kendine güven telkinleri dinle.. |
Cevap: Olumlamam konusunda bana yardım edermisiniz. Alıntı:
1 sayfada yazdim bak senden hemnen sonra |
Cevap: Olumlamam konusunda bana yardım edermisiniz. Arkadaş yardımlarınızı bekliyorum. |
Cevap: Olumlamam konusunda bana yardım edermisiniz. Negatif düşüncelere defans için nasıl bir olumlama tarzı yaratmalıyım kendime.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:05 PM. |