![]() |
Ben Kendimin Yolcusuyum (Olumlama) Ben tam, bütün, sağlıklı bir bireyim. · Her nefes alışım beni gençleştirip, güçlendiriyor. · Yaşamım düşünce ve duygularımla gerçeğe dönüşür. · Duygu, düşünce ve deneyimlerimle yaşamımın içinde büyüdüğümün bilincindeyim. · Ben uyumlu bir bireyim. · Yalnızken yahut insanlarla iken uyumlu bir bütünün parçasıyım. · Yaşadıkça her güzelliğe layığım, hepsini hak ediyorum. · Özümde mevcut olan bütün güzellikler, içimden dışıma yansır. · Kendimi “olduğum gibi” seviyor, onaylıyor, affediyorum. · Bedenimi, sesimi, yüzümü, yüzümdeki ifadeyi seviyorum. · Sevgi koşulsuzdur... · Bütün insanları oldukları gibi kabul edip, affetmenin huzurunu yaşıyorum. · Kendimi rahatlıkla ve özgürce ifade ediyorum. · Kendimi ifade etmek çok güvenli ve kolay... · Hayatımın kahramanı benim! · Kendi kararlarımı alarak, onları uygulayabilecek cesarete sahibim. · Şimdiki şimdide tamamen yeterliyim. · En büyük başarı sadece “kendim” olmaktır. · Kimseyi değiştirme yükümlülüğüm yoktur. · Değişime kendimden başlamanın hazzını yaşarım. · Yaşamımda bana ait olan sorumluluklarımı kabul ediyorum. · Başkalarının da kendi sorumluluklarını alarak “kendi” olmalarına izin veriyorum. · Özümde var olan dağ gibi güven her an benimledir. · Yaptıklarımı henüz yapmadıklarımı seviyorum. · Daima olumlu düşünüp, olumlu konuşuyorum. · Güzel görüp, güzel düşündükçe hayatımdan lezzet alıyorum. · Hedeflerime yürümek için bütün kaynaklara sahibim. · Bir insan bir şeyi başarabiliyorsa ben de başarabilirim. · Hayallerimin gerçek olabildiği evrende yaşamaktayım. · Hedeflerimin gerçekleştiğini net olarak görebiliyorum. · Zamanımı doğru kullanıyorum. · Şimdinin gücünün farkındayım. · Ya doğruyu yapıyor yahut da öğreniyorum. · Hayatın sonsuz yolunda durup yürüyerek, yaşayıp öğrenerek ilerliyorum. · Sonsuz seçenekler, sınırsız olanaklarla dolu bir dünyada yaşıyorum. · Her doğan gün yepyeni fırsatlarla doğan yeni bir başlangıçtır. |
Cevap: Ben Kendimin Yolcusuyum (Olumlama) Hayatımın kahramanı benim! Ve kendi seçimlerimle hayatımı yaşarım..Kendim için en iyisini ister bunun için çabalarım :) Paylaşım için teşekkürler Renac. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 AM. |