![]() |
HAYAT TARAFINDAN DESTEKLENİYORUM Bu evrende asla yalnız ya da terkedilmiş değilim.Yaşamın her köşesi gece gündüz her an bana destek oluyor.Hayatı dolu dolu yaşamam için ihtiyacım olan her şey bana verilmiş.Dilediğimce yaşamama yetecek kadar nefese sahibim.Dünyada bol bol yiyecek ve içecek var.Konuşabileceğim milyonlarca insan var.Her yönden destek görüyorum.Kafamda geçen bütün düşünceler bana deneyimler olarak geri dönüyor. Hayat bana her zaman"EVET"diyor.Yapmam gereken tek şey bu bolluğa kucak açmak ve bu desteği neşeyle,zevkle ve minnetle kabul etmek.Bana iyi şeyleri layık görmeyen bütün düşüncelerden ve eski alışkanlıklardan arınıyorum.Hayatın kendisi tarafından sevildiğime ve destek gördüğüme inanıyorum.. http://www.karpuz.com/animated/animated_line_1.gif |
Cevap: HAYAT TARAFINDAN DESTEKLENİYORUM Süperdi , teşekkürler :)) |
Cevap: HAYAT TARAFINDAN DESTEKLENİYORUM Güzel olumlama cümleleri. Kaydediyorum bilgisayarıma. Teşekkürler. |
Cevap: HAYAT TARAFINDAN DESTEKLENİYORUM Seviyorsun, seviliyorsun, hayat tarafından da insanlar tarafından da destekleniryorsun. Ama önce sen kendine inanıyorsun. gerisi berisi arkana takılıyor. Sen yolundan emin devam et, hayat senin enerjine elbette karşılık verecek canım. |
Cevap: HAYAT TARAFINDAN DESTEKLENİYORUM çok güzeldi...çok hoşuma gitti paylaşım için teşşekkür ederim |
Cevap: HAYAT TARAFINDAN DESTEKLENİYORUM bu olumlamaları sublımınal programına kaydedıp bılgısayarın ekranından yansıtmak ıstıorum. etkılı olurmu arkadaslar ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:37 PM. |