![]() |
Mutlu İlişki olumlama
|
Cevap: Mutlu İlişki olumlama ilişkim o kadar kötü gidiyor ki... ben bu yaşanmamışlıkları, paylaşamadıklarımızı çok dert ediyorum içime. Bunun bir sonucu olarak erkek arkadaşıma da çok anlayışsız davrandım, onu defalarca kırdım. O da aynı şekilde beni kırdı ve benden daha çok uzaklaştı. Herşeye rağmen beni sevdiğini biliyorum, ama açmıyor bana eskisi gibi/ eskisi kadar kendini. Bu olumlamalar yapacağım, işe yaramazsa, bu telkinlerin suçu değildir, biz gerçekten bitme noktasına gelmişisizdir ve bu benim hayrımadır diye düşünüp yoluma devam edeceğim, mecbur... ama onu o kadar çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum ki... :( |
Cevap: Mutlu İlişki olumlama keşke daha önce bu konuyu görebilseydim.. Dün sevgilimden ayrıldım ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum ./ |
Cevap: Mutlu İlişki olumlama burada hep beraber atlatacağız herşeyi.. =) |
Cevap: Mutlu İlişki olumlama muhteşem paylaşım muhteşem! :) emeğinize sağlık......... servet vermiş kadar iyi geldi bana bu olumlama desem yeridir :))) tşkler tekrardan :) |
Cevap: Mutlu İlişki olumlama merhaba, ben birşey sormak istiyorum umuyorum ki cevaplayan olucaktır. ayrıldıktan sonra yeni bir ilişki isterken bu olumlamaları yapmanın bi yararı olabilir mi ? çekim yasasında da "isteğin gerçeklemiş gbi davran" durumları olduğu için soruyorum, yeni bir ilişkiye başlamışım gibi okusam bir etkisi olurmu, şimdiden tşkkürler. |
Cevap: Mutlu İlişki olumlama bu olumlamalar telkincd.com daki mi? üstteki parça |
Cevap: Mutlu İlişki olumlama Alıntı:
aynı şeyleri yaşadım ama ben ayrıldıktan sonra siteyle karşılaştım. bi 4-5 ay oldu ayrılalı. ve yeni bi ilişki değil sevdiğimi istiyorum. severek ayrıldık ama hatalarımız yüzünden ikimiz de sevmiyo gibi davrandık, secmiyoruz dedik... umarım dualarım kabul olur :( |
Cevap: Mutlu İlişki olumlama Alıntı:
Ruh eşinizi bulmanız dileklerimle. ttli3 Sevgiler. actionsmile |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:06 PM. |