![]() |
Cevap: 40 Günlük Bereket Planı ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler. |
Cevap: 40 Günlük Bereket Planı her maddeyi 10 gün tekrar edersek 10 madde 100 gün oluyor. çalışmayı daha fazla açıklarsanız sevinirim. |
Cevap: 40 Günlük Bereket Planı Nasıl mı kullanacaksınız? Baştaki paragrafın noktalı kısımlarını okurken içinde bulunduğunuz günü söyleyeceksiniz ve sonra her gün aşağıdaki bir maddeyi 4 defa tekrar edeceksiniz. (3 kere yüksek sesle 1 defa içinizden, yavaş okuyup kelimelerin anlamlarını hissetmeniz çok önemli.) ( 1.Gün 1.madde, 2.gün 2.madde şeklinde 10 günlük süreç..) 10 Madde tamamlandığında başa dönerek egzersizin tamamını da 4 defa yaptığınızda 40 gün tamamlanmış oluyor... Ola ki bir gün kaçırdınız en baştan başlamanız öneriliyor... |
Cevap: 40 Günlük Bereket Planı Sanemce şimdi anladım teşekkür ederim.y789 |
Cevap: 40 Günlük Bereket Planı hıııımmmm anladıııımmm teşekkürler Sanemce.... |
Cevap: 40 Günlük Bereket Planı çok teşekkürler.. : ) en kısa zamanda deneyeceğim.. belki bir iş bulmama yardım eder bolluk ve bereketi kendime çekicek olmam : ) |
Cevap: 40 Günlük Bereket Planı çok güzel paylaşımın için teşekkürler..... |
Cevap: 40 Günlük Bereket Planı Alıntı:
Çok güzellmiş teşekkürler... :) Bu 40 günlük bereket planını , bbereket ve bollukla ilgili olumlamalar yaptıktan sonra mı yapmalıyız peki?.. |
Cevap: 40 Günlük Bereket Planı evet harika bir paylaşım ellerine sağlık |
Cevap: 40 Günlük Bereket Planı cümleler sanırım yabancı bir dilden türkçeye çevrilmiş.Değişik bir tarzda kurulmuş.okurken bile zorlandım.iyisimi uykumu aldıktan sonra bir daha okuyayım.anlamakta baya zorlandım cümleleri:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:36 AM. |