![]() |
Cevap: en güzel aşk olumlamaları güzel paylaşım bengusucm iyiki varsın.. özlemişim sizleri :) |
Cevap: en güzel aşk olumlamaları Hayatımda harika bir insan var.birbirimizi seviyor ve destekliyoruz.. Hayatla uyum içinde ilerliyorum.kendimi seviyorum.her köşede kendimi yeni bir mutluluğun beklediğini biliyorum paylaşım için çok teşekkürler |
Cevap: en güzel aşk olumlamaları ellerine sağlık olumlaman çok güzel olmuş teşekkürler. |
Cevap: en güzel aşk olumlamaları Süper bir olumlama bengüsu teşekkürler =) ilk defa bir olumlama yapacağım umarım başarılı olurum... |
Cevap: en güzel aşk olumlamaları Alıntı:
sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: en güzel aşk olumlamaları Onu kolayca affediyorum böylece ruhum özgürleşiyor,bedenim rahatlıyor of abla ne ihtiyacim vardi bilemezsin ::) emegine saglik |
Cevap: en güzel aşk olumlamaları Alıntı:
sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: en güzel aşk olumlamaları coooook guzeldi bengusu tesekkur ederim. |
Cevap: en güzel aşk olumlamaları Canım her zaman ki gibi bayıldım paylaşımına.. teşekkür ederiz... |
Cevap: en güzel aşk olumlamaları Kalbimin kapılarını ardına kadar açıyorum ve hayatıma harika bir sevgilinin girmesine izin veriyorum... Ben bu cümleyi söylerken zorlanıyorum bengüsu... Özellikle kalbimin kapılarını ardına kadar açıyorum derken.. Yine söylüyorum tabii ama sence sorun ney?.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 PM. |