![]() |
zenginliğin kapısı sonuna kadar açıldı Zengin bir bilince sahibim. İhtiyacım olan her şeye sahibim. Mükemmel bir mirasa sahibim. kalbimdeki sevgiye. bu hazineyi başkalarıyla paylaştıkça daha da zenginleşiyorum. zenginliğim kendimi sevmemle başlıyor. ne kadar paramın olduğunun hiçbir önemi yok. eğer kendimi sevmiyorsam ne kadar param olursa olsun mutlu olamam. evim,arabam,giysilerim,arkadaşlarım ve banka hesabım yalnızca benim kendimle ilgili düşüncelerimin bir yansımasıdır ve nerede ve hangi durumda olursam olayım düşüncelerimi değiştirebilirim. gerçek zenginlik parayla ölçülemez. zenginlik bir tür zihinsel bilinç seviyesidir. zihnim zenginliğe açık. günde bir kez kollarımı iki yana açıyorum ve “evrenin bana sunduğu bütün bollukları ve zenginliği kucaklıyorum”, diyorum alıntı bu olumlama cümleleri bana zenginliğin kapısını sonuna kadar açtı.sizde deneyin sevgiyle mutlu kalın...y789 |
Cevap: zenginliğin kapısı sonuna kadar açıldı harika olumlamalar için teşekkürler bengusuactionsmile |
Cevap: zenginliğin kapısı sonuna kadar açıldı harika paylaşım için teşekkürler |
Cevap: zenginliğin kapısı sonuna kadar açıldı teşekkürler bengusu düşlerimin ötesinde zenginliği seçiyorum |
Cevap: zenginliğin kapısı sonuna kadar açıldı ellerine sağlık bengusucum... |
Cevap: zenginliğin kapısı sonuna kadar açıldı herzamankı gıbı müthişsiniz :) |
Cevap: zenginliğin kapısı sonuna kadar açıldı Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: zenginliğin kapısı sonuna kadar açıldı canım sende iyiki varsın teşekkürlerr ...hemen kayıt ediyorum. ben zengin olmayı seçiyorummmm sevgiyle kal... |
Cevap: zenginliğin kapısı sonuna kadar açıldı Yine çok güzel bir olumlama bengüsu, teşekkürler... :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:39 AM. |