![]() |
KENDİMİZİ POZİTİF HİSSETMEK İÇİN MÜKEMMEL BEN ŞANSLIYIM BEN AKILLYIM BEN DÜRÜSTÜM BEN ÇALIŞKANIM BEN BAŞRILIYIM BEN ZEKİYİM BEN ÜRETENİM BEN HARCAYANIM BEN KAZANANIM BEN MUTLUYUM BEN SEVİLENİM BEN BOLLUK İÇİNDEYİM BEN ELDE EDENİM BEN GÜLÜMSEYENİM BEN SAĞLIKLIYIM BEN GÜVENDEYİM BEN NEŞELİYİM BEN GÜZELİM BEN ESPRİTÜELİM BEN ZEVKLİYİM BEN SAKİNİM BEN MUHTEŞEMİM ................ BU EVRENDE İSTEDİĞİM HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYORUM EN İYİSİNİ EN GÜZELİNİ EN ÖZELİNİ EN LÜXÜNÜ EN ŞIK OLANINI .................... BEN KENDİMİ SEVİYORUM KENDİMİ ONAYLIYOR VE KABUL EDİYORUM BEN SAHİP OLDUKLARIMIN DEĞERİNİ BİLİYOR VE ŞÜKREDİYORUM BEN DEĞERLİYİMVE DEĞERİMİN FARKINDALIĞINDAYIM BEN KIYMETLİĞİM VE HER ANIMI EN VERİMLİ ŞEKİLDE KULLANIYORUM ................... herkes kendini ifade eden cümleler yazsın oradan kendimize cümleler seçip hergün tekrar edebileceğimiz olumlama özeti çıkaralım teşekkür ediyorum iyi ki varız |
Cevap: KENDİMİZİ POZİTİF HİSSETMEK İÇİN MÜKEMMEL arkadaşlar hepinizden birer cümle istiyorum çok muu:(( |
Cevap: KENDİMİZİ POZİTİF HİSSETMEK İÇİN MÜKEMMEL konuyla ilgisiz kusuruma bakmayın ama söylemeden geçemedimm music45 benim bir fikrim varr sevincli mesela gün içinde canımı sıkan, yoldaki çöpleri görmek olsun. . 21 gün (öylesine bir rakamm khkh56) boyunca çöpleri seviyorum, çöplerle mutluyum dersemm, 21 gün sonunda çöp gördüğüm yerde aklıma mutluluk, sevgi gelmez mii blissy |
Cevap: KENDİMİZİ POZİTİF HİSSETMEK İÇİN MÜKEMMEL Alıntı:
|
|
Cevap: KENDİMİZİ POZİTİF HİSSETMEK İÇİN MÜKEMMEL konuya hakim olamadım:s |
spestnaz susstuuu khkh56khkh56 |
Cevap: KENDİMİZİ POZİTİF HİSSETMEK İÇİN MÜKEMMEL alk78evet bencede sonuçta sen ona iyi olarak algılarsan o iyidir yani biz zaten iyiyi kötüyü en başta ailemizin öğretileriyle öğrenmiyor muyuz? bize sigara süper birşey deselerdi eğer en başta ailemiz, biz zaten kuşkusuz kabul ederdik biz beynimize öğrettiğimizi yaşıyoruz hissediyoruz ama bence iyi bir fikir değil temizlemeye kanalize olsak belki evren için birşey yaptık diye mutlu oluruz.b456 |
Cevap: KENDİMİZİ POZİTİF HİSSETMEK İÇİN MÜKEMMEL ben ilk msja cvp vereyim bir de BEN SÜPERİMMMhpm1 |
bu nedenle herkes bir kaç cümle ekleyebilirse sıkıldıkça bu başlığa gözatıp telkinleri okuyabiliriz teşekkür ediyorum |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 PM. |