![]() |
kilolarımı nasıl verdim Kendi kontrolümü her şekilde her zaman ve her durumda elimde tutarım. Yemek için oturduğum her sefer,hedefime ulaşma konusundaki kararlılığımı tekrar doğrularım.Doğru beslenmekle ve asla teslim olmamakla istediğim kiloya ulaşıyorum. İster evde ister dışarıda yiyeyim,daha az yemekten gerçekten hoşlanıyorum. Kilo vermenin kolay ve netice veren bir yolu,tabağımda ve çatalımda daha az yiyecektir.Dışarıda yediğim zaman daha az ısmarlamakla,evde de kendime daha küçük porsiyonlar almakla her gün hedefime sadık kalmanın öneminin farkındayım.’’Tabağımda daha az olması, göbeğimde daha az olması demektir.’’ Yemek için oturduğumda,hiç kimsenin beni etkilemesine ,ayartmasına veya olumsuz bir şekilde cesaretimi kırmasına izin vermem. Ne yediğim ve ulaştığım hedefler bana bağlıdır.Hiç kimseye başarımı engelleme veya kontrol etme hakkını vermem. Başkalarının benim başarımdan yararlanabileceğini bilmeme rağmen ,ben,kilo verme hedeflerime kendi kişisel nedenlerimden dolayı ulaşıyorum.-kendim hayatım,geleceğim ve kişisel mutluluğum için. Hiçbir şey beni yemem gerekenden bir lokma fazlası için baştan çıkaramaz.Ben güçlüyüm,hedefime ulaşmaya muktedirim ve bunu yapıyorum.! Önüme bir çok yiyeceğin konduğu durumlarla karşılaşmak benim için sorun değil.Yemeğe ‘’Hayır!’’ ve başarıma ‘’Evet!’’ derim. Yemeğe oturmaktan hoşlanırım.Her oturduğumda geçmişimi yenerim ve gözlerimin önünde daha yakışıklı,daha mutlu ve daha kendine güvenli bir ben canlandırırım. Yemeğe oturduğumda ,bana hedefimi hatırlatacak yada yememem gereken bir şeyi yememi engelleyecek birisine ihtiyacım yok Kendim için tam sorumluluk alıyorum ve hiç kimsenin bunu benim için yapması gerekmiyor. Kilomu ve iştahımı kontrol etmek benim için kolay.Daha küçük porsiyonları,daha küçük lokmaları ve daha yavaş,daha sağlıklı ,daha sakin bir şekilde yemeyi seviyorum.Hedefimi belirledim ve ona bağlı kalıyorum.Yemek zamanını ‘başarı zamanı’na dönüştürdüm. alıntıdır. her sabah ve akşam yada müsait olduğunuzda okuyun ve paylaşın sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim tersini yapsam kilo alır mıyım?:):) bu aralarda çok yiyorum aslında lakin vuramadı ibre 50ye:):) |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim y789yemeklerden önce balık yağı al istediğin kadar kilo alırsın sevgiyle mutlu kalın |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim güzel paylaşım teşekkürler. bunu deneyen var mı? |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim ben denedim canım ve 2 ayda 11 kilo verdim.sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim bengusu canım bu güzel paylaşımın için çok teşekkürler.Sadece bunu okuyarakmı başardın yani bunu okuduğundan dolayı yemekleri daha az yedin tabi doğal olarak ve kendiliğinden 11 kilo gitti öylemi?Spor yaptınmı veya ilaç kullandınmı ?bide bişey sorabilirmiyim? Boyun kaç kaç kilodan kaç kiloya düştün . |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim bu nu her gün okudum sadece işe giderken ve gelirken yürüyüş yaptım.bunları sürekli okuyunca yeme isteginde azalıyor. boyum biraltmışüç sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim Alıntı:
Bide bu yürüyüş mesafesi kaç km dir?zaman olarak ne kadar sürüyordu??? |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim yürüyüş mesafen kaç km bilmiyorum sadece yarım saat gidiş yarım saat dönüş sürüyor.69 kilodan 58 kiloya düştüm sevgilery789 |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim wayy süpersin tebriklerr...Çok sevindim senin adına bende bu şekilde zyıflamak istiyorumda o yüzden bu kadar soru sordum kusuruma bakma..Verdiğin güzel paylaşımlar için çok çok teşekkürler tekrardan ... |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim Çok teşekkürler bengusu, ben de deneyeceğim bunu, 2 ay sonra kaç kilo verdiğimi yazmak için sabırsızlıkla bekliyorum y789 |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim sevgili bengisu paylaşımın için teşekkürler tesadüfmü nedir aynı boy ve senin aynı ,eski kilondayım. umarım senin gibi hedefime ulaşırım. ben hemen telefonuma bunu kendi sesimle okuyarak kayıt yaptım hergün kendi sesimle dinleyecegim 2 ay sonra güzel haberlerle, kilo vermiş olarak müjdeyi verecegim. sevgiyle kal teşekkürler..... |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim Darısı başıma :) Tebrikler. |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim tam benlik köşe ya :) boyum 168-169 gibi kilom 62 ve zayıflamak istiyorum :( özelliklede bölgesel zayıflama :'( |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim ben istediğim kiloya inene kadar sürekli okudum.sonra benim olumlamalarım var onları okumaya başladım dilersen benim olumlamalarımıda okuyabilirsin yada kendine göre değiştirebilirsın..sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim teşekkürler bengusu, çok iyisin.. |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim kilo veren herkesi tebrik ediyorum ben niçin yiyorum? ne zamandan beri böyleyim acaba sağlik sorunumu var sinirli olduğum zamanlar iştahım ne dupumda sevinçliyken yemeği nasıl yiyorum yemek yiyerek neyi bastırıyouz kime bilmeden sinirleniyoruz kilo alarak neyin boşluğunu dolduruyoruz bu yanıyları cevaplayabilirsek bilinçaltımızı çözersek sorun zaten bitmiştir |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim Alıntı:
|
Cevap: kilolarımı nasıl verdim paylaşım için teşekkür ederim.bunu uygulayıp kilo veren var mı? |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim iki çocuğum var doğumlarla kilo aldım verdim şimdi ideal kilom olan 57 kilodayım..arkadaşlarımla yemek yerken sen diyet yapmıyorsun bizimle aynı yiyorsun biz niye zayıflayamıyoruz dedi.bende onlara ben yeterince yiyorum ve yediklerimin değilde yediklerimle ilgili düşündüklerimin kilo yaptığını söyledim her kesin idael kilosunu bulması dileğiyle sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim abla bu ne demek ?çok şifre var bunda :D açıklasana biraz daha.ben kilomu söylesem herkes korkup kaçacak sanırım.ne kadar güzel 57 kiloda olmak.az yemek yiyip çok oturan biri olarak kilo vermek benim için çok zor....nasıl çözüm bulucam buna...güzel olumlarından yazarsan bütün şişmanları sevindirmiş olursun.teşekkürler şimdiden iyi ki varsın... |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim bende 2 gündür bunu deniyorum inşaallah işe yarar |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim tesekkürler sultancım lois hay ice donük konusmanın gücü kitabından alıntı yaptın yanlıs hatırlamıyosam bu cümleleri kartela haline getirip bende deneyeyim dedim ama devamını getiremedim ise yaramıs sende sevindim senin adına onemli olan hedefine ukasmıs olman benim hedefim bayagı otelerde ulasmam zor tam 46 kilo fazlam var boyum 174 110 kiloyum kilomu duyanlar inanamıyorlar boyum kurtarıyo olayı ama rahatsızlanmaya basladım is gorsellikten cıktı saglık sorunlarına dondü desdeklerinizi bekliyorum tombul arkadaslar bir dernek kuralım ne dersiniz |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim benim fazla kilom varr ama öle abartılcak kadar degill...ben yinede ideal kilomda olmadığımı düşünüyorum .fazla yemek falanda yemem 2 gun yemek vermeseler istemem .yemege düşkün degılım ama .her yıl bi öncekinden şişko hissedıyorum kendımıı..ama ben kararlıyımm diyetisyene gidicemm :)) olumlamalarıda okumaya başlayacagımm ..tesekkurler bengusuuu paylaşımın içinn |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim çok güzel bir paylaşım.bunu kesinlikle uygulayacağım. vermem gereken sadece 5 kilom var ama ibre hiç oynamıyor. tabi sebep sadece benim. bu teknikle 5 kilodan kurtulabileceğimi düşündüm. yazı çok etkileyici :) denedikten sonraki durumumu paylaşıcam inş. sevgilerimle.. |
Cevap: kilolarımı nasıl verdim Sultancım kutlarım seni ben de çok kilo aldım vermek istedikçe alıyorum :) Facede resimlerinden farketmiştim zayıfladığını...darısı başıma uygulayacağım mutlaka ..tebrikler y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:23 PM. |