![]() |
sevgiyle varım Varlığımın derinliğinde bir sevgi kuyusu var Bu sevginin açığa çıkmasına izin veriyorum. Bu sevgi yüreğimi,bedenimi,bilincimi,öz varlığımı dolduruyor. Etrafımda her yöne ışıl ışıl yayılıyor ve çoğalarak bana geri dönüyor. Sevgiyi kullanıp verdikçe daha çok vermek istiyorum. Kaynak sonsuz. Sevgiyi verdikçe kendimi iyi hissediyorum. Çünkü sevgi içimdeki sevinç duygusunun bir ifadesi. Kendimi seviyorum.sevincli Bu yüzden bedenime bakıyorum. Onu sağlıklı besinlerle besliyor,temiz tutuyor ve temiz giysilerle donatıyorum. Bedenimde bana sağlıkla,canlılıkla,dolu enerji ile karşılık veriyor. Kendimi seviyorum.sevincli Bu yüzden kendime ihtiyaç ve zevklerime hitap eden rahat bir ev ortamı sağlıyorum. Odalarını sevgi titreşimleriyle dolduruyorum. Böylece ben dahil eve giren herkes bu sevgiyle beslendiğini hissediyor. Dünyama sadece sevecen insanları çekiyorum. Çünkü onların benim bir aynam olduklarını biliyorum. Kendimi seviyorumactionsmile Bu yüzden geçmişi ve geçmişte yaşadıklarımı affediyor tümüyle özgür bırakıyorum ve özgürüm. Kendimi seviyorum. Bu yüzden her anı iyi ve dolu yaşıyorum. geleceğim parlak,haz,mutlulukve güven dolu olduğunu bilerek her anımı seviyorum.actionsmile alıntı sevgiyle hep mutlu kalıny789 |
Cevap: sevgiyle varım aç kalınabilir,parasız kalınabilir ama inanıyorum ki asla sevgisiz yaşanamaz sevgiyle hep mutlu kalınk8908k8908k8908k8908 |
Cevap: sevgiyle varım sevginin hayatıma akmasını seçiyorum. mutluluk yağmurunda şemsiyeyi evde unutmayı seçiyorum. dotlarım tarafından sevilmeyi seçiyorum. herkesi sevmeyi seçiyorum. güzel paylaşım için teşekkür ederims456s456s456 |
Cevap: sevgiyle varım sevginin hayatıma akmasını seçiyorum.sevgi beraberinde başarı ve mutluluğuda getiriyor |
Cevap: sevgiyle varım bu gün sevginin hayatıma sonsuza dek akmasını seçiyorum. sevgiyle ben bir bütünüm sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: sevgiyle varım Alıntı:
|
Cevap: sevgiyle varım Mevlana Celaleddin-i Rumi, sevgiyi tarif ederken;ben, bu zehirden daha tatlı bir içecek,bu hastalıktan daha iyi bir sıhhat görmedim diyor ve ilave ediyor;bütün hastalar iyi olmak ve şifa bulmak isterler, aşk hastalığı hariç, onlar bırakın şifa bulmayı,hastalıklarının artmasını arzu ederler. |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:36 AM. |