![]() |
benim olumlamalarım inceyim maddi rahatlık içindeyim. hep Genç kalıyorum. şimdi daha iyi bir yere taşınıyorum. harika aile ilişkisi içindeyim. kendim gibi olmaktan memnunum. saçımı burnumu bedenimi çok seviyorum. neşeli mutlu özgürüm. sevgi ve sevkat doluyum. bütün güzel olayları bir mıknatıs gibi hayatıma çekiyorum. ben çok özelim. sağlıklıyım ve sağlıklı besleniyorum. geçmişimi affediyor geleceğe güvenle bakıyorum. kendimi olduğum gibi kabul ediyorum. Mutluyum. bu olumlamalarımı yatarken işe giderken yolda yürürken sürekli tekrarlıyorum.benim hayatıma mucizeler katıyor umarım sizinkinede hep sevgiyle mutlu kalın y789 |
Cevap: benim olumlamalarım inceyim her gün tekrarlamalarımla kilomu sabitledim. hep genç kalıyorum diyerek inanmayacaksınız genç bir görüntüye sahip oldum bu aldığım geribildirimlerden söylüyorum. şimdi daha iyi bir yere taşınıyorum diyerek üç yıl içinde 3 ev değiştirdim şu andaki evim tam bana göre sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: benim olumlamalarım BENGÜSUcum cooook tatlısın!! :) bunu yazmadan geçemiycem.. hayat enerjini paylaştıklarınla bizlerede geçiriyosun.. cok faydalanıyorum paylaşımlarından iyiki varsın tesekkür ederim :)) |
Cevap: benim olumlamalarım sizlerde iyiki varsınız hepinize teşekkür ederim bol pozitif enerjili günler geçirmeniz dileğiyley789 |
Cevap: benim olumlamalarım Ne güzel, Artık onlar olumlama değil senin gerçeklerin olmuşlar.... Herşey gönlünüze göre olsun. |
Cevap: benim olumlamalarım Alıntı:
|
Cevap: benim olumlamalarım ben tam olarak anlamadım söyleyım boyleyım mı dicez. mesela inceyim yoksa ince olmaya calısıyorum. ince olamyı düşünüyorum mu. celişki oluyo diye okumustum ama okudukca kafam daha cok akrısıyo neden se, |
y789 |
Cevap: benim olumlamalarım Toplam 1 Eklenti bulunuyor. süpermiş :)) inceyim maddi rahatlık içindeyim. hep Genç kalıyorum. şimdi daha iyi bir yere taşınıyorum. harika aile ilişkisi içindeyim. kendim gibi olmaktan memnunum. saçımı burnumu bedenimi çok seviyorum. neşeli mutlu özgürüm. sevgi ve sevkat doluyum. bütün güzel olayları bir mıknatıs gibi hayatıma çekiyorum. ben çok özelim. sağlıklıyım ve sağlıklı besleniyorum. geçmişimi affediyor geleceğe güvenle bakıyorum. kendimi olduğum gibi kabul ediyorum. Mutluyum. bu olumlamalarımı yatarken işe giderken yolda yürürken sürekli tekrarlıyorum.benim hayatıma mucizeler katıyor umarım sizinkinede hep sevgiyle mutlu kalın |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:50 PM. |