![]() |
Cevap: Fırsatları Görün süper yazmışsın kalbime dokundun |
Cevap: Fırsatları Görün resim yüklemek istiyorum |
Cevap: Fırsatları Görün nasıl bir resim |
Cevap: Fırsatları Görün insanlar o anki durumları için hep şartları suçlarlar.Ben şartlara inanmam.Bu dünyada işleri iyi gidenler yerlerinden kalkıp istedikleri şartları arayanlardır,eğer bulamazlarsa onları yaratırlar. George Bernard Shaw. |
Cevap: Fırsatları Görün [quote=bengusu;554906]insanlar o anki durumları için hep şartları suçlarlar.Ben şartlara inanmam.Bu dünyada işleri iyi gidenler yerlerinden kalkıp istedikleri şartları arayanlardır,eğer bulamazlarsa onları yaratırlar. George Bernard Shaw.[/quote] sartlara suçlamıyorum fırsatlara odaklandım her fırsatı tek tek yakalıyorum.hayatımın bolluk ve bereket içinde geçmesini sağlıyor.sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: Fırsatları Görün her engel bir fırsattır görmesini bilene paylaşım için teşekkürler |
Cevap: Fırsatları Görün çok güzeldi.tşkler. |
Cevap: Fırsatları Görün Tema olarak güzel bir hikâye ama arkadaşlar, üzerime düşen vazifeyi yerine getirip siz değerli arkadaşlarımı uyarmak istiyorum. İster mitolojik, ister öyküsel olsun; ister şaka, ister gerçek olsun; ister motivasyon için, ister yıkmak için olsun ama Allah insanlaştırılamaz.. Bununla şirke girmiş olursunuz Allah korusun.. Ve şirk Allah'ın affetmediği en büyük günahtır.. Lütfen bu hayatımızı güzelleştirelim derken ebedi hayatımızı zarara uğratmayalım. "Allah'ı hiçbir şeye benzetmeyiniz.!" Sure Nahl, Ayet 74 |
Cevap: Fırsatları Görün "Bu gün hayatımın farkında olmayı seçiyorum. Güzel fırsatları görmeyi seçiyorum. Bütün güzelliklerin farkında olmayı seçiyorum." Bu kısmı çok sevdimmmm. 956k956k956k Keşke fırsat dedektörü olsa yaww ya kaçıroyosammmdusun2 |
Cevap: Fırsatları Görün bengusu yine harikasın... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 AM. |