Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Olumlamalar

Uyarılar

Olumlamalar olumlamalar, pozitif olumlamalar, kuantum olumlamalar, bilinçaltı olumlamaları, olumlama cümlesi, olumlama kartları, para olumlamaları, aşk olumlamaları, eft olumlama, kuantum olumlama kitabı, kuantum olumlamaları, nlp olumlamaları, olumlama mp3, reiki olumlama, kuantum olumlama konuşurken yaratmak, kuantum olumlama örnekleri, kuantum olumlama nasıl yapılır, olumlama indir, kuantum olumlama indir, olumlama sözleri, rüya olumlamaları,

Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 97.Gün Dünya benim bedenimdir. Dağlar kemiklerim; ormanlar kanım; hava soluğum; güneş bakışım. Dünya sevgimle tüm yaşamı dengeliyorum. Bu olumlama varlığın görünmeyen rolüyle ilgilidir. Yansızlığıyla, ruh eylemde bulunmaz. Yine de her şeyin içindedir. Kozmosun fiziksel yapısı kendisini Büyük Patlama anından beri ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi

Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-07-2009, 11:53 AM   #61 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak





97.Gün



Dünya benim bedenimdir. Dağlar kemiklerim; ormanlar kanım; hava soluğum; güneş bakışım.

Dünya sevgimle tüm yaşamı dengeliyorum.

Bu olumlama varlığın görünmeyen rolüyle ilgilidir. Yansızlığıyla, ruh eylemde bulunmaz. Yine de her şeyin içindedir. Kozmosun fiziksel yapısı kendisini Büyük Patlama anından beri ruhu ifade ediyor. Aşırı derecede ısınmış gazların girdap gibi gelişigüzel dönüşlerinin ardında gizli bir amaç kendisini ortaya koyuyor. Varlık yaşamı desteklemektir. Girdap gibi dönen gazların içinde DNA’nın, tüm bitki ve hayvanların yaratılışı, bizim evrim adını verdiğimiz karmaşık tasarımın tümü bulunur. Koreograf olarak varlık sahneye çıkmaz. Dansı dışarıdan yönetir. Bir kez kendinizi aynı varlık olarak görünce dansı içeriden yönetmenin neşesini yaşarsınız. Kendi farkındalığınızın genişlemesiyle, ruh gibi aynı yaşamı zenginleştiren etkiyi yayarsınız.


98.Gün



Ben! Tüm bedenlerim, tüm düşünceler, tüm duygular, tüm soluklar, tüm durumlar, tüm koşullar, tüm olaylar ve tüm ilişkiler.

Her şeyi kapsıyorum.

Bu olumlama iki gerçekliği birleştirmekle ilgilidir. Sadece zihne bağlı olan Tanrı yolu vardır. Bu en soğuk, en kayalık yoldur ve yüreğe hiçbir rahatlık vermez, yine de zihnin yolu en basit olanıdır. Amacı bir soruyu yanıtlamaktır: ben kimim? Bu soruyu sorduğunuz anda, ormanda ikiye ayrılan yollar gibi sadece iki yanıt çıkar.


İlk yanıt: ‘Ben bu zihin ve bedenim, fiziksel dünyada doğdum ve öleceğim.’

İkinci yanıt: ‘Ben, doğum ve ölüm döngüsünü yaratan ama bunların ötesinde sonsuza kadar yaşayan varlığın kendisiyim.’

Kimse ikinci yolu seçmez, ben de bunu istediğimize inanmıyorum. Kendinizi zihinsel olarak ezeli ve ebedi ‘Ben’ olarak kabul ederseniz deneyimin ne yararı olacaktır? Bu dünya, evrenin en ayartıcı, en çekici, güzel, en zehirleyici, erotik ve tensel parçasından yapılmıştır. Yaşanmak için yalvarır ve bu yüzden hepimiz ilk yolu seçeriz. Bireyselliği kuşanır ve kendimizi yaşam ve ölümün öznesi haline getiririz. Drama çok güzeldir. Zevk ve acı bizi ele geçirmiştir. Yine de doğum ve ölüm nihai gerçekliktir, yol bizi cehenneme götürür, bu yüzden varlığın inayetiyle ilk yol yok olur. İkinci yol ebedidir. Doğmamış ve hiç ölmeyen varlık ortaya çıkar. Siz, Herkes olan kim olduğunuz gerçeğini biliyorsunuz. Doğum ve ölüm sürer. Ama ne zaman isterseniz dramanın dışına çıkarsınız. Kendinizi zevk ve acının ötesine geçirebilirsiniz. Ölümsüz minnettarlıkla omzunuzdan geriye baktığınızda üzüntünün sizin için sona erdiğini görürsünüz.


99.Gün



Yaşamımı yaşamın kendisi olarak olumluyorum.

Sevgimi sevginin kendisi olarak olumluyorum.

Bu olumlama aydınlanmayla ilgilidir. Yolculuğun sonunda mutlaklık uzanıyor. Özgür olman şundan ya da bundan özgür olmak demek değildir, saf neşedir. Bu yüzden güçle, akılla, yaratıcılıkla ve varlıkla özgür olunur. Düalitede bunları yaşadığımızda sadece onların lezzetinin hafif bir parçasını alırız. Göreceli dünyanın bakış açısıyla mutlaklık hayal edilemez. Kadim bilgeler onu sadece yoklukla tanımlayabiliyorlardı: Doğmamış, ölmez, hareketsiz, kaçınılmaz ve zarar verilemez, hiçbir niteliğe sahip olmayan ama yine de her niteliğe sahip.

Başlangıçta üzüntünün, anlamı tehdit eden acı olduğunu söylemiştim. Bu yüzden ruhsal yolun sonuyla ilgili benim kişisel vizyonumda, hiçbir biçimde bir son görmüyorum. Anlam ebediyete doğru yayılır ve bunu yaşam ve sevgi adını verdiğimiz kutsal güçler sayesinde yapar. Üzüntünün sonu ‘Ben yaşamım ve ben sevgiyim’ dediğiniz tam o anda gelir. Farkındalığınız gözlenen, gözleyen ve gözlem olarak evrenle birleşir. Diğerleri Tanrı’yı evrene tepeden bakan, her bir atomu bakışına alabilen, bir göz olarak hayal eder. Bu da olası ama bana kalırsa bu bakış sevgiyle dolu olmadıkça kutsal değildir. Sevgi yaşamın kıvılcımını tutuşturur ve sonsuz olana bir değer verir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2009, 11:54 AM   #62 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak




100.Gün



Tek gerçeklik sevgidir.

Bu olumlama daha öncekilerin hepsini berraklaştırıyor. Aşağıdaki satırları okuyun, onların sizi meditasyona benzer bir huzura götürmesine izin verin. Sözcükler bırakın yüreğinize işlesin ve onun endişelerini gidersin.

Bahçemde gül açıldı ama ben çok acele ediyordum ve onu geçip gittim. Sevgi beni anımsadı ve ‘Yüreğinde bir gülün tomurcuklanmasını sağlayacağım. Bedenin ruhun bahçesidir,’ dedi.

Aşağıdaki sözcükleri okuduktan sonra yaşamınızdaki öncelikleri değerlendirin. Tek gerçeklik sevgidir. Bu gerçek yüreğinizde kök saldığında saçmalıklara o kadar zaman harcamayacaksınız. Yaşamınızı ebedi olana bağlayın, böylece özgürleşeceksiniz.

Yüreğimdeki acıdan uyuyamadım.

Endişeliydim ve ölümü düşünüyordum.

Ardından, yatağımın yanında dikilen

ışıktan bir şekil gördüm.

‘Sadece bir tek şey bu

kadar acı çekmene

neden olabilir.’ dedi bana.

Eğilip beni öptü,

artık aşığımın

ruhum olduğunu öğrenmiştim.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2009, 11:58 AM   #63 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

Kitap burada bitiyor..

Dilerim büyük bir hazla paylaştığım tüm günler sizlerin de hayatınızda çok güzel penceler açar.
Bu 100 günlük olumlamalar aslında tüm ömrümüzün kısa bir özeti gibi. Kendimize giden yolda her zaman aynı basamakta beraber yürümek dileğiyle.

Tek gerçekle..
Sevgiyle..
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2009, 01:32 PM   #64 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 200
Tesekkür: 16
133 Mesajinıza toplam 941 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saime1 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

teşekkrler emeğin için yakında başlıyacağım
__________________
Güneş Balçıkla Sıvanmaz
saime1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-01-2010, 01:49 AM   #65 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 66
Tesekkür: 10,570
75 Mesajinıza toplam 528 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sulara is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

Cooooook guzel bayıldımmm
sulara isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-01-2010, 01:53 AM   #66 (permalink)
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

Hahahayy yine süpersin Belgin hanım. Çok güzel bir paylaşım. İyi ki varsın. Seni seviyorum.
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2010, 06:57 PM   #67 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

redflowersım en faydalandığım yaralarıma melhem olan şu paylaştığın bilgiler oldu.tekrar başladım okumaya ve uygulamaya
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2010, 03:21 PM   #68 (permalink)
 
EDBEER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Bulunduğu yer: Stuttgart
Mesajlar: 14
Tesekkür: 36
13 Mesajinıza toplam 73 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
EDBEER is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konuyla pek ilgili değil ama reikiyi pek bilmiyorum.sitedeki testi yaptım tepe çakrasında bir tıkanıklık olduğunu anladım ne yapmam gerekir sevgilerimle sizler bana ışık oldunuz
Selam, sudem hangi testi yaptin, linkini yazabilir misin, tesekkürler
EDBEER isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2010, 03:38 PM   #69 (permalink)
Müşfik
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

bişey söylicem ben bu olumlamaları okurken hiçbişey hissetöiyorum etkili olup olmadığını nereden anlıyıcaz
  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-04-2010, 05:23 PM   #70 (permalink)
Üsteğmen
 
bayşegül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 463
Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to behold
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

belgincim ,
yeni gördüm ne çok şey kaçırmışım...demekki zamanı şimdi gelmiş.. ellerine yüreğine sağlık..
harika bir paylaşım olmuş tatlım benim...
tamamını bir dosya yaptım en kısa zamanda okuyacagım teşekkür ediyorum
sevgi ve ışıkla...
bayşegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
acilardan, arindirmak, derindeki, korku, ruhu, yara-


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 97.Gün Dünya benim bedenimdir. Dağlar kemiklerim; ormanlar kanım; hava soluğum; güneş bakışım. Dünya sevgimle tüm yaşamı dengeliyorum. Bu olumlama varlığın görünmeyen rolüyle ilgilidir. Yansızlığıyla, ruh eylemde bulunmaz. Yine de her şeyin içindedir. Kozmosun fiziksel yapısı kendisini Büyük Patlama anından beri ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.