Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/371736-derindeki-yara-ruhu-korku-ve-acilardan-arindirmak.html)

sudem8 28-04-2010 06:02 PM

Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

y789özellikle yeni gelen arkadaşlar faydalansın bizim gibi diye konuyu gündeme getirmek için mesaj yazdım.faydalı bilgileri beklioruz sitenin gidişatı biraz zayıflamış ben girmeyeli12389

Müşfik 28-04-2010 07:47 PM

benim sorumu cevaplayan yok muu?:(

sudem8 28-04-2010 10:38 PM

arkadaşım ne sormuştunuz

Belgin ∞ 29-04-2010 11:18 AM

Merhaba Pckopat :) bu kadar önemli ve değerli sözleri okurken hiçbir şey hissetmiyorsan eğer faydası olduğunu zannetmiyorum şahsen. Ben bu 100 günlük çalışmayı ne zaman yapsam yüreğimde bir ferahlama ve gözlerimde kabulun yaşlarıyla doldum her seferinde ki hala aynı etkiyi yaşıyorum. Büyük ihtimalle birşey hissetmemenin nedeni kendini vererek okumamandan kaynaklanıyordur.

Ayşegül ablacım şifa olsun, gerçekten çok güzel olumlamalar ve okuduğunda derinlerde bir yerde kaynağın şifalandığını hissedeceğini biliyorum :)

Sudem'cim forumumuz fazlasıyla bilgi deposu zaten :) Ben elimden geldiğince rastladığım yeni şeyleri burada da paylaşmaya çalışıyorum. Yakında bir kitap daha paylaşımım olacak, şu an yazma aşamasındayım. Sizlerden de değerli paylaşımlar bekliyoruz ttli3 birlikte yeniden yepyeni bilgilerle dolduralım zihinlerimizi..

sudem8 29-04-2010 12:34 PM

96klteşekkürler redflofersım merakla bekliyoruz.senin çalışmalarını hala okuyorum faydalanabilmek içinactionsmileben de dün birkaç kitap aldım.zihin programlama-kuantum dokunuş-osho'nun sırlar kitabı-niyet deneyi-şu niyet deneyini burdaki arkadaşlarla hep beraber yapabiliriz.y789sevgiyle...

Fatimana 10-06-2010 10:43 AM

Sevgili Redflowers, bu muhteşem bilgiler ve emeğin için çok teşekkür ederim.... Çok faydasını göreceğimden eminim... Burada bu tür Türkçe kitap bulmak imkansız, sayende çok güzel bir çalışma ile karşılaştım... Tekrar teşekkür ederim, sevgilerimlegirlhaha

zümrütü anka zen 10-06-2010 11:00 AM

emeğine ,ellerine sağlık, süper bir paylaşım olmuş...

harikasın...redflowers

Belgin ∞ 10-06-2010 11:55 AM

Teşekkür ederim arkadaşlar ttli3

Hepimiz harikayız sevincli

Neptün 13-12-2010 12:31 AM

Ben bunu okuduğum halde tekrar okumuşum. Süper. İşte kullanma zamanım gelmiş tam olarak y789 :) Tekrar teşekkür ediyorum

arca 13-12-2010 03:48 PM

Ben okumamıştım çok güzel ellerinize sağlık........

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:33 PM.