![]() |
|
|
|
Bu bölümde bura da sona erdi b456 saygılı sevgiler efendim siirokul |
|
k8908çok teşekkürler sanemce hepsi çok güzel, olumlamalarıma eklicem... |
ellerinize sağlık her biri çok güzeldi. paylaştığınız için teşekkürler. |
kocamaaaaaaaaaaan teşekkürler Sanemce;) |
Merhaba SANEMCE; Ellerine sağlık. Çok güzel kartlar bunlar. Hepsini okudum ve hergün bir tanesini maille arkadaşlarıma yolluyorum. Güne o güzel kartlardaki mesajı okuyarak başlıyorlar. Bizimle paylaştığın için teşekkür ederim :) |
arkadaşlar ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum.. Uğurböceği yöntemini çok sevdim 956k foruma üye olmayan arkadaşlarım için ben de uygulayayım smileydance sevgilerimle kiss3 |
Ben de ben de ben de çok begendim o fikriblissy bugunden ıtıbaren baslıyorum maıl bombardımanınay789 |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar paylaşımın için tesekkürler. okuyan herkesin üzerinde pozitif etki yarattıgını düşünüyorum... |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar arkadaşım paylaşımın için sonsuz teşekkürler hepsini kaydettim yarın sabah işe gider gitmez bilgisayarıma yükleyip hemen okumaya başlayacağım. |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Alıntı:
İnsanları çok mutlu ettiğin için, bu zor dünyada benliğimize hakkettiği güzellikleri yaşatmamızda bize bir şans, bir yol daha gösterdiğin için sana çok teşekkür ederim. Paylaşımın o kadar değerli ki, sen de çok mutlu ol. Sevgilerimle... |
yazdıklarınla beni çok mutlu ettin sevgili Umutburda çok teşekkür ederim güzel sözlerin için ark5 keşke dediğin gibi tüm insanları çok mutlu edebilsem.. elimden geldiğince gayret ediyorum sadece.. mutluluğu paylaşıp, birlikte çoğaltmak istiyorum.. bilginin değerini bilenlerle paylaşımda bulunmak gerçekten çok değerli.. sevgili Umutburda, nickin daim olsun, umut hep var olsun.. sevgilerimle http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...bc81nd29tx.gif |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar bilgelik kartları gerçekten süper geçen yıl tesadüfen kitapçıda görüp aldım.Yine aynı yazarın iş yaşamımda başarı için yapabilirim kartlarınıda alın çok güzel |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar merhaba bengusu iş yaşamında başarı için yapabilirim kartlarını da daha önce paylaşmıştım. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tlariquot.html sevgiler actionsmile |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar ben yeni üye olduğum için başarı kartlarını kaçırmışımy789 |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar ellerinize sağlık :) :) :) |
herkesi mutlu edemediğinizden bahsetmişsiniz ama mutluluğu arayan herkesin yolu sizin yazdıklarınıza uğrar inşallah.12389 |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Hepside süperrr teşekkürler |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar kartlara bayıldım üye olmadanda okumuştum bende aldım her gün bir kart seçiyorum ve onu başama koyuyorum iyi ki varsın |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar teşekkür ederim prenses zevkle paylaşmıştım. sen de iyiki varsın. sevgiler |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Gerçekten çok beğendim bu şekilde okumakta saklamakta çok zor oldugundan 130 sayfalık bir e-kitap şekline getirdim sizlerlede paylaşıyorum beğenen saklamak isteyen arkadaşlar indirebilirler 130 sayfa pdf formatında RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar sanemceye çok teşşekkür ederim kendimi daha da iyi hissetmemi sağladığın için... sözlern gücüne bir kez daha iyi inanıyorum artık..mcorco ya da çalışması çok teşşekkür ederim çok işime yaradı |
sen çok iyi yapmışsın kitap şekline getirerek..eline sağlık..smileydance |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar bu kartlardan haberim bile yoktu.. haberdar olmamı sağladığınız için çok teşekkür ederim.. ilk fırsatta alıp başucuma koyucam.. renkleri bile o kadar güzel ki.. iyi ki varsınız.. sevgiyle.. |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Kartlar gerçekten çok güzel. Ben şu anda Louise Hay'ın kitabını okuyorum. Kitapta yüzlerced olumlama var, okumanızı tavsiye ederim. |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Kartlarları bugün farkettim ve hepsini büyük keyifle okudum. Paylaştığın için çok teşekkürler :) |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Kendimi her kötü hissedişimde bu konuyu açıyorum. Bilgelik kartlarını çok seviyorum. Harika paylaşım için daha önceden teşekkür ettiğimi sanıyordum ama etmemişim. Çok teşekkürler. Sevgilerimle. sapkal89 |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Sen de beni tanıştırdın ve benim gibi bir çok arkadaşımı bilgilendirdin. Saolasın, İyi ki varsın canım |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar bunlarr şahanee gercektenn bu kartlarr benııı suann buraya cektıgını dusunuyorummmm ...o kadar yogunumkı dedım 1 konu okuyayaım forumdaaa...sonucu tamamen hayrımaa diledimmm ..ve bu bilgelik kartları cıktııı :)şahane bu kartlarıı istıyorummmmm |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar canım kitap haline getirilmiş bir link olacaktı bulabilrsem gönderirim sana bir araştır sende ben ordan indirdim bilgisayarımda var hergün kendim için bir tane seçip gün boyunca elimden geldiğince özümsemeye çalışıyorum.. |
|
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar ben sana msn den atarım canım gerçekten çok kullanışlı oldu... |
Bulamazsanız ben upload ederim. down edersiniz. |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar o kadar güzel ki...umutlu uyandıgım sabahtaa yada kötu hıssettiğimdee bu kartlarr herşeyi anlatıp dogru yoluu gösterıp kendımee getiriyorrrrr ..sanemcee beni bu kartlarla tanıştırdıgın ıcın cok tesekkur edrım..aylardırr cok işime yarıor ve yarayacak |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Bu konuyu hep görüp okumadan geçerdim. İyi ki girmişim ve okumuşum. Olumlamalar çok güzel, kartlar çok güzel yalnız ben bazı kartlarda okunaklılığın az olduğunu gördüm. Yani kullanılan yazı karakteri okumayı zorlaştırıyor. Bir fırsatını bulup zor okunuyor dediklerim için ayrı kartlar hazırlamayı düşünüyorum. Paylaşım için teşekkürler sanemce, iyi ki varsın. kiss3 |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar harika bir paylaşım, benim için yararlı olacağını düşünüyorum, artık her gün bu kartları okuyacağım teşekkürler |
Cevap: Bilgelik Kartları Olumlamalar Kartlar bir harikaa..Kopyaladım ve değiştire değiştire masaüstü resmi yapıyorum..Kendimi çok iyi hissediyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:59 PM. |