| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SORUMLULUK “En birinci sorumluluğum kendim olmaktır.” Ben, öncelikle ve sadece kendi sorumluluklarımı yüklenirim. Ve benim diğer insanlar karşısındaki asıl sorumluluğum, onlara öncelikle kendi sorumluluklarını sevinçle yüklenebilmeleri imkanını sağlamaktır. Sorumluluğumu sevinçle yüklenirim. Çünkü onlar beni büyütür ve güçlendirir. Görevlerimi sevinçle yüklenirim, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() SORUMLULUK “En birinci sorumluluğum kendim olmaktır.” Ben, öncelikle ve sadece kendi sorumluluklarımı yüklenirim. Ve benim diğer insanlar karşısındaki asıl sorumluluğum, onlara öncelikle kendi sorumluluklarını sevinçle yüklenebilmeleri imkanını sağlamaktır. Sorumluluğumu sevinçle yüklenirim. Çünkü onlar beni büyütür ve güçlendirir. Görevlerimi sevinçle yüklenirim, çünkü onlar beni ben yaparlar. En büyük görevim, kendimi mutlu, sağlıklı ve başarılı yapmaktır. En büyük sorumluluğum ise, kendi Hayatımın tamamen benim tarafımdan oluşturulmuş olduğunu kabul etmek ve ona göre yaşamaktır. Doğumumu, ailemi seçtim ve bu seçimin bütün sonuçlarını. Sevdiklerimin görevlerini onların adına yüklenmem. Bu, benim sevgimin gereğidir. Onlara yardım etmek için hazır beklerim. Yeri geldiğince ve hak ettikleri oranda yardım ederim. Aynı şekilde ben de hak etmediğim bir şeyi talep etmem. Kendi yaşam sorumluluğumu üzerime alma görevimi hiçbir koşul ve sebeple ertelemem. Sorumluluğumu aldıkça, bundan öncelikle bütün hücrelerim yararlanırlar. Olmam gerektiği gibi olmaktan gelen neşe kalbime dolar o zaman, bütün organlarım mükemmel çalışırlar. Ve o zaman ben, önce sevdiklerime ve sonra da çevreme gerçekten yardım edebilirim. Benim ikinci görevim, başkalarının da kendi yaşam sorumluluklarını sevinçle yüklenmeleri için onlara ilham vermektir. Böyle oldukça, biz birbirimize bağımlı olmadan gerçekten bağlanmış oluruz. Böyle oldukça, biz özgür oluruz. Sırtımda sadece kendi hayat sorumluluğum var ve ben hafifim. Annemin, babamın, çocuklarımın ve eşimin sırtında da onların kaldırabilecekleri kadar yük var, gerisi Tanrı’nın güçlü omuzlarındadır. O’na hiçbir yük ağır gelmez. Günümü nasıl planlayacağıma, neyi tercih edeceğime ben karar veririm. İşimi nasıl yapacağıma ve ne yapacağıma. çünkü bütün bunların sonuçlarından ben sorumluyum. Her davranışımın, her düşüncemin sonuçlarından sorumluyum, başkalarının değil. Sadece yapabildiğimi yaptıktan sonra, başkalarının yaşayacağı acılar için şeffaf bir tutum takınırım. Herkesin kendi yanlışını yaşamaya hakkı olduğunu bilir ve kabul ederim. Özellikle ailem ve sevdiklerimin ayrı birer birey olduklarını ve bu gelişme yolculuğunu birlikte yaptığımız yol arkadaşları konumunda bulunduklarını hep aklımda tutarım. Onlar şimdilik benim ailem olma rolünü seçtiler. Öğrenmek, gelişmek, Tanrı’ya benzemek ve O’nun gibi olmak için. Çevremdeki insanlar ve özellikle sevdiklerim için her şeyi yapmaya hazırım, onlar istediğinde ve almaya hazır oldukları sürece. Onların hayatları ile benimkiler arasındaki çizgiyi net olarak fark ederim. Onlara yardım etmeye çalışırım, ama onlara üzülüp-kahrolarak kendimi faydasız hale getirmem. Sorumluluk beni geliştirir ve olgunlaştırır. Beni büyütür ve güçlendirir. Sorumluluklarımın benim gerçek sorumluluklarım olduklarını anlamak için doğal bir ayırma yeteneğine sahibim. Çünkü sorumluluklarım hem beni, hem de başkalarını geliştiren ve güçlendiren şeylerdir. Sorumluluklarım bana neşe ve canlılık verir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
alintilar, kitabindan, kuantum, olumlama |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Kuantum Olumlama Kitabından Alıntılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SORUMLULUK “En birinci sorumluluğum kendim olmaktır.” Ben, öncelikle ve sadece kendi sorumluluklarımı yüklenirim. Ve benim diğer insanlar karşısındaki asıl sorumluluğum, onlara öncelikle kendi sorumluluklarını sevinçle yüklenebilmeleri imkanını sağlamaktır. Sorumluluğumu sevinçle yüklenirim. Çünkü onlar beni büyütür ve güçlendirir. Görevlerimi sevinçle yüklenirim, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi