Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öğretici Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/)
-   -   Kadınlar yön bulamıyor neden ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/620223-kadinlar-yon-bulamiyor-neden.html)

Janer 14-12-2011 11:50 PM

Cevap: Kadınlar yön bulamıyor neden ?

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813639)
Erkekler bütün dünyanın haritasını çıkarabilirler ama evin yolunu bir türlü bulamazlar. Bulsalarda bu bir zorunluluk yada tesadüfidir. İçinde yaşadıkları evin odalarının içindeki kendi özel eşyalarının adresini bulmakta zorlanırlar. Bunun için anne yada eş bir kadına ihtiyaç duyarlar. Kadın kendisine ait olmayan eşyaların adreslerinide yollarını da gözü kapalı bulur.
Kadın 'buzdolabından sütü verir misin hayatım' der. Erkek buzdolabını açar 'burda süt kalmamış' der. Kadın buzdolabını açar meyve suyunu hafif kenara iter ve arkasındaki süt adresine ulaşır. Çünkü o süt için yola çıkmıştır. Nereden gideceğini adrese nasıl ulaşacağını beyin haritasıyla bulur ekstra dışardan materyallere gereksinim duymaz.
Ama erkek bunu tek başına başaramaz. Yanında daima harita yada rehber benzeri şeylerin olması gerekir.
Bunun öğrenmek için profesörlerden yardım alman gerekmezdi Janerciğim. : )

ablaaaaa :d bu süt olayını benden mi anlatıyorsun :)) .. hey gidi günler :) ..
hatırlıyorum .. doğru söylüyorsun .. sen benden birşey istediğinde ben sadece bakmış olmak için bakardım :d ..

tek amacım geri yerime oturmaktı :)

sevincli happy6

Işıldayan Safir 14-12-2011 11:55 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813766)
ablaaaaa :d bu süt olayını benden mi anlatıyorsun :)) .. hey gidi günler :) ..
hatırlıyorum .. doğru söylüyorsun .. sen benden birşey istediğinde ben sadece bakmış olmak için bakardım :d ..

tek amacım geri yerime oturmaktı :)

sevincli happy6

Yani Janer dinime küfreden müslüman olsa diyor ablan. khkh56

Janer 15-12-2011 12:01 AM

iyide biz yön bulamıyor diyoruz :D ..

konumuzdan cıktık .. tamam çıkınca doğru söylüyor ama konu içerisinde bennnnnnnnn haklıyım bennnnnnnnnnnn

:D .. sevincli

Işıldayan Safir 15-12-2011 12:03 AM

Konuya değil yorumum. Ben bilmem artık. Aranızda halledin. khkh56

Janer 15-12-2011 12:07 AM

abla :D haklısın tamam .. ah ah :D zamanında o sütü bulsaydım ..

neyse .. muhtemelen yarın sabah girer .. üstüne gitmeyelim akşam akşam :D

Işıldayan Safir 15-12-2011 12:09 AM

Kadınlar hep haklıdır. Neden? khkh56

Janer 15-12-2011 12:15 AM

çünkü en ufak meseleye toplu geliyorsunuz .. hiç beni savunan yok :( .. aslında uğraşmak istemiyorum :D yoksa 20 kişiye tek gelirim
:)..

sweeet 'te sizden yana :) ..

ama vittoria è nostra gelipte benden yana olsaydı .. biz kazanırdık :)

sweeet 15-12-2011 01:06 AM

Kıyamam aslında ben seni savunan bir mesaj yazmıştım ama sonra tartışma uzamasın diye sildim Janercim yaaa

Hayır konuyu paylaşanın üzerine bu kadar gittik bir de araştırmayı yapan gelse ne yapardık bilemiyorum dicektim.

Tartışma uzamasın diye sustum. :D Kadın erkek olaylarında her zaman tartışmayı seviyoruz ama itiraf edin. :) Başlık tartışalım diye çekti.

O süt hikayesine bayıldım yaşa arca, sonuna kadar haklı(hem kadın hem büyük). :D

Kadın neden hep haklıdır? Kadın olması yeter. Anneler de her zaman haklıdır. Her kadın potansiyel anne adayı olabilir. Kadınlar savunmaktan vazgeçmez o yüzden hep haklıdırlar.

Cinsiyet farketmez istedikten sonra herkes yön bulmayı başarır.

Kimileri kılavuz olmayı seçer kimileri takip etmeyi...

acemisirine 15-12-2011 01:16 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813662)
işte bu :D .. ben bunu anlatmaya calısıyorum ..

bakkala gidip geri dönememek değil mesele ..

sirine :d .. tamam iyi hoş diyorsun haritayla gittim diye .. ama heryerde tabela var ve ok göstererek bu ankaraya bu istanbula bu bursaya gider diye belirtiyor ..
yani haritaya gerek yok ..

tamam haritayla gittin peki haritasız gidebilirmisin :D

konu baslığı kadınlar haritayla yol bulamaz değil :D .. yön bulamaz ..

evet gidebilirim.. sorun degil almanyadan türkiyeye arada bi haritaya bakmakla gittim icin sevincli

kendine güveniyorsan, diline, el kol isaretlerine ve birazcikta sempatine ve sezine sorun yoktur..

erkek kadin fark etmiyor - > sora sora bagdat bulunmus misali sevinclisevinclisevincli

arca 15-12-2011 01:55 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813769)
Yani Janer dinime küfreden müslüman olsa diyor ablan. khkh56

Aynen öyle şekerim. Teşekkür ederim anlayışın için.....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 PM.