![]() |
Cevap: Kadınlar yön bulamıyor neden ? Alıntı:
hatırlıyorum .. doğru söylüyorsun .. sen benden birşey istediğinde ben sadece bakmış olmak için bakardım :d .. tek amacım geri yerime oturmaktı :) sevincli happy6 |
|
Cevap: Kadınlar yön bulamıyor neden ? iyide biz yön bulamıyor diyoruz :D .. konumuzdan cıktık .. tamam çıkınca doğru söylüyor ama konu içerisinde bennnnnnnnn haklıyım bennnnnnnnnnnn :D .. sevincli |
Cevap: Kadınlar yön bulamıyor neden ? Konuya değil yorumum. Ben bilmem artık. Aranızda halledin. khkh56 |
Cevap: Kadınlar yön bulamıyor neden ? abla :D haklısın tamam .. ah ah :D zamanında o sütü bulsaydım .. neyse .. muhtemelen yarın sabah girer .. üstüne gitmeyelim akşam akşam :D |
Cevap: Kadınlar yön bulamıyor neden ? Kadınlar hep haklıdır. Neden? khkh56 |
Cevap: Kadınlar yön bulamıyor neden ? çünkü en ufak meseleye toplu geliyorsunuz .. hiç beni savunan yok :( .. aslında uğraşmak istemiyorum :D yoksa 20 kişiye tek gelirim :).. sweeet 'te sizden yana :) .. ama vittoria è nostra gelipte benden yana olsaydı .. biz kazanırdık :) |
Cevap: Kadınlar yön bulamıyor neden ? Kıyamam aslında ben seni savunan bir mesaj yazmıştım ama sonra tartışma uzamasın diye sildim Janercim yaaa Hayır konuyu paylaşanın üzerine bu kadar gittik bir de araştırmayı yapan gelse ne yapardık bilemiyorum dicektim. Tartışma uzamasın diye sustum. :D Kadın erkek olaylarında her zaman tartışmayı seviyoruz ama itiraf edin. :) Başlık tartışalım diye çekti. O süt hikayesine bayıldım yaşa arca, sonuna kadar haklı(hem kadın hem büyük). :D Kadın neden hep haklıdır? Kadın olması yeter. Anneler de her zaman haklıdır. Her kadın potansiyel anne adayı olabilir. Kadınlar savunmaktan vazgeçmez o yüzden hep haklıdırlar. Cinsiyet farketmez istedikten sonra herkes yön bulmayı başarır. Kimileri kılavuz olmayı seçer kimileri takip etmeyi... |
kendine güveniyorsan, diline, el kol isaretlerine ve birazcikta sempatine ve sezine sorun yoktur.. erkek kadin fark etmiyor - > sora sora bagdat bulunmus misali sevinclisevinclisevincli |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 PM. |