Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öğretici Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/)
-   -   İstediğiniz herşeyi Nasıl Elde Edebilirsiniz..? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/616069-istediginiz-herseyi-nasil-elde-edebilirsiniz.html)

bluegirlx 31-10-2010 05:40 PM

İstediğiniz herşeyi Nasıl Elde Edebilirsiniz..?

Bir kaç ay önce bana hediye edilmiş kitabımdan bana kalanları sizinle paylaşma zamanı geldii..956k(kitabı bilge hikayerinden kazandım bilmeyenlere duyrulurr)
İstediğiniz herşey .... kitabın kapağını görenler inandırıcı görmediler.çünkü aşkta ki yanlış inancımızı yıkarsak aynı zamanda nasıl zengin olabilieceğimizi düşünemediler..Hatta bununla ilgili yanlış inançlarımız bile varr..param olursa elimdeki diğer güzellikler beni terkeder huzurum kaçar diyenler bile var..işte herşey için bir formül o yüzden korkutur insanlarıı..y789

ben sırasıyla olmasada içimden geldiği gibi uyguladığım bir kaç meditasyonu ve bilgiyi payaşmak istiyorumm..

Kİm Olduğunuzu Anlayınn..

istediğimiz çoğu şeyi elde etmek için önce kendimizi nerede durduğumuza yakından bakmak ve aynada kendimizi incelememiz gerekiyor..değişime hazır olmalıyızz..korkarız çünkü stotükoda yerleşmekten mutlu oluruz..çünkü gelecekten ve bilmediklerimizden korkarızz.bu yüzden değişimi sözde istesekte aslında bir yanımız çekinir..çekinen korumacı yönlerimizi ayıklayıp çıkarmak zorundayızz..iyi haber.. değişim ,iç huzur ,sağlık, para ,mutluluk içinizde var içinize baktıkca korkularınızın yanında bunlarlada karşılaşacaksınız..

psişik kaslanızı esnetinn..

Arzu ettiğiniz ve yaklaştığıınız şeyleri gün ve gün yazın bu hem farketmediğiniz başarılarınızı ortaya çıkarır hemde kendinizi taktir etmenize olanak sağlar geri dönüp okuduğunuzda..sadece olanı değil hissetikleriinizide ekleyin..

bunun için bir çalışma var kitapta şimdi sizinle onu paylaşacağımm..boşlukları günlüğünüzün başlangıcı içinde kullana bilirsiniz çünkü bu başlangıçtaki durumunzu belirler..

1 (Bu bana göre en önemlisi)Bu yaşamda istediğimiz her şeye sahip olacağımıza gerçekten inanıyormusunuz? eğer öyleyse neden değilse neden............................................. .....
..................................................
............................................
...............................................
.................................................. ...........
..............................................
2 karşınızda bir cin çıktığını düşünün ve 3 dilekte bulunun ..eğer istediğiniz herşeye sahip olabilseydiniz ilk iki ve üçüncü dilek ne olurdu? nedenn..?
............................................
.................................................. .
.................................................. ........
.................................................. .........
..............................................
3 sizi engelleyen ve olmamsını geciktiren duygunuz ne................................................
.................................................. .............
...............................

şimdilk bu kadarrrr....devamı gelecekkk...y789

kime_ne 04-11-2010 05:04 PM

Cevap: İstediğiniz herşeyi Nasıl Elde Edebilirsiniz..?

devamını bekledim ama bitti galiba :)

bluegirlx 04-11-2010 06:22 PM

sorular ..sorular.. sorularr...

şüphesiz zihninizde dolanana sorulara çözüm arıyorsunuz..çoğunlukla sorulan sorular..

bu yaşamda istediğim herşeye sahip olabileceğime inananıyorum, fakat inanç yeterlimidir.

bunun yanıtı kuvetli bir evettir..inanç istekleri tezahür ettirmekte başarılı olmanız için en önemli anahtar unusurdur. hem öyle çok güçlü bir inanca sahip olmanız da gerek yok..niyetinizi belirlediğiniz anda niyetinizde size doğru harekete geçecektir..sadece mümkünatına inanmak yeterli..herkes büyük şeyler başarmaya ihtiyaç duyar..

Ya eğer korkularımı yenemezsem? yinede istediğim yaşama sahip olabilirmiyim..?

Korkuyu ortadan kaldırmak güçtür,fakat imkansız değildir.bir kere tüm korkularımızı ortadan kaldırmak mümkün değildir.fakat kuşkusuz kontrol altına alabiliriz..böylece amaçlarımız için bize engel oluşturmaz..korku otamatik olarak umut ve cesareti yok eder..bizi durduran anormal korkularımızdır.. kontrol altına alınmalı yada yok edilmelidir..

Ne istediğimi gerçekten bilmezsem ne olur..?

işte bu sonsuz ikilemdir.istediğiniz şeye odaklanmamızı engelleyen sorulardan biride istediğimizin ne olduğunu tam bilmememizdir..işte kim olduğunuzu neden korktuğunuzu ve ne istediğimizi belirleyerek isteklerimize adım adım yaklaşmış oluruz..y789

newroses 04-11-2010 06:32 PM

Güzel özelliklede yazma metodunu uygulucam... Saoll cnmmm

bluegirlx 04-11-2010 06:41 PM

Sonuçlara bağlı olmayın..

sonuçlara bağlı kalmak isteklerimizin bize nasıl döneceğine dair kaygılarımızdan kaynaklanır..Her ne olursa olsun ilahi bir planın olduğunu bilin.Sizi doğru yere doğru zamanda yönlendirecek olan içinizdeki güce inanın..yaşaşmızdaki bu belirli anda kendi spritüel gelişiminiz için her zaman tamda sahip olmanız gereken şeyi elde edeceğimize inanmalısınız.ben her zaman yaşamımı tiyatroda sürdüreceğimi düşündüm ve zaten bunu istiyordum .sonra bir browdway dışı şovunda son derece hüsran verici bir deneyim yaşadım ve evrenden benim için mükemmel işimi vermesini istedim.mükemmel işimle karşılaşmam çok uzun sürmedi..

kaygılanmayı bıraktığımız an fırsatların sizin için çıkacağınıza inanırsanız koşullar en yakın zamanda olması gerekn hale gelecektir..actionsmile

şeniz 04-11-2010 09:22 PM

Kaygı,kaygı ve kaygı.Hepimiz bunların tuzağına çok düşüyoruz.Kaygılanmayı bırakmayı seçtim.Kaygılanmayı bırakmayı seçtim.Kaygılanmayı bırakmayı seçtim.

bluegirlx 04-11-2010 09:40 PM

huzurlu olmayı .düzene güvenmeyi seçtim..ve seçtiğim herşey gerçekleşiyor..(ne olur korktuğun şeyleri tekrar tekrar yazma..)kaygı kelimesini lügatımızdan çıkarıyoruz..

matri 04-11-2010 09:44 PM

Alıntı:

şeniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 777159)
Kaygı,kaygı ve kaygı.Hepimiz bunların tuzağına çok düşüyoruz.Kaygılanmayı bırakmayı seçtim.Kaygılanmayı bırakmayı seçtim.Kaygılanmayı bırakmayı seçtim.

ben size kesinlikle katiliyorum.... her sorunun basi kaygi... ne kadar kaygi o kadar kaygi verici durum, ne kadar az kaygi, o kadar rahat bir durum...

kaygilanmayi birakmayi sectim..

arca 05-11-2010 12:12 PM

Güvende olmayı seçiyorum. Herşeyin olduğu gibi mükemmel olmasını seçiyorum... Kendim olmayı seçiyorum...

kime_ne 08-11-2010 02:06 PM

teşekkürler bluegirl :)

bluegirlx 13-11-2010 01:53 PM

evet hepimiz çalışmalar yapıyoruz..olumlamalar yapıyoruz ama bazılarımızınki başarıya ulaşırken bazılarımızınki yarım kalıyor..acaba evrenin bazılarımızınkini gerçekleştirmeye gücümü yetmiyor..y789Tabiki koca bir hayırr..sadece olumlama yapmanında kuralları ve disiplini var.şimdi profosyonel bir ağızdan bu unsurları paylaşmak istiyorum

Olumlamanın Unsurları

istek..
isteğinizi detaylarla önce yazın.ama önemli olan olumlu dil kullanmak (kaygı ,korku ,istemiyorum gibi cümleler barındırmayarak)istediğiniz şeyin unsurlarınıda dahil ederek istenmelidir.
örnek:bir araba istiyorsanız ve onu almak için paraya ihtiyacınız var.krediye kolay kavuşmayı ekleyin dileğinize..dileğinizin çağrışımlarınızı gööz ardı etmeyin..
araba için peşinat kolay kredi düşük ödeme koşullarıgibi şeylere ihtiyaç duyarken zorlanmak istemiyorsanız ekleyin ..Dileğinizi oluştururken geleceği eklemeyi unutmayın..

Şükran Duygunuzu İfade Edin..

Evrene (tanrı ,kaynak vs) zaten benim olan araba için şükür ediyorum..

olumlamalara mutlaka teşekkürün eklenmesi gerekir.Evrene isteğimizi dinlediği ve bunun yaşamımızın bir parçası olmasına izin vereceği için teşekkür etmeliyiz..İlahi kudreti önemsememek iyi bir fikir değildir siz her ne diyorsanız ona olumlamalarınıızın her hangi bir yerinde şükür edin..Çünkü evrendeki güç bizimle birlikte çalışacaktır..bu istediğimizin olmamızın yanıtlanacağını bildiğimiz anlamına gelir..bu zaten zaten benim sözcükleriyle ifade edilir..biz böylece kesin terimlerle istediğimiz şeyi elde edebileceğmize bunu zaten bizim için işlediğine ve bunu kısa sürede fiziksel dünyamızın bir parçası olacağına güvendiğimizi bildirir..Bu Evrene zaten kuvvetli olan doğamızı kuvvetlendirmek için bir neden sunar..yalvarmayız ,fakat bekleriz..İlahinin bizim mutlu bir yaşam sürmemizi istediğini ve bunu gerçekleştirecek koşulları bize vermek için istekli olduğunu biliriz..cilgin897
şükran duymak teşekkürden farklıdır..o şeyleri bize çeker..er yada geç size daha fazlasını çeker..tabiki bunu sadece dille söylemek yetmez yürekte bu şükrü hissetmemiz şarttır..12389

Korumak

..Ve bana sevgi dolu ve güvenli şekilde geldi..

korumak üretken bir söcüktür..fakat bu konuda üzülecek birşey yoktur..korumak ile dileğinizin herhangi bir olumsuz sonucu olmak sızın gerçekleşmesini istediğini söylersiniz..bir arkadaşım arabasına bir kaset çalar istiyor ve bunun bedava gelmesini istiyordu.bu isteğinin güven ve sevgi dolu şekilde gelmesini istediğini söylemeyi ihmal etti.dileği tezahur etti.ve biri arabasının camını kırdı ve kaset çalarını çaldı.sigorta şirketi kaset çalarını ödedi.zihninin yarattıkları onu hayrete düşürdü..
her ne isterseniz isteyin bu bana sevgi dolu ve güven içinde gelsin diye ekleyin..

Sınırları Kaldırın..

bu yada daha iyi bir şeyi en yüce ve en büyük iyilimde ve ilgili tarafların iyiliğindee..

istediğimiz şeyden daha iyisini istemek önemlidir..birşeyi isterkeen isteğinizin yanında daha iyisinin size gelmesine izin verin..dileğiniz evrene karşı elverişli değilse (mesela üretimden kalkan bir ürün) daha iyisi ve daha kısa sürede sizi bulacaktır..
En yüce ve en büyük iyiliğimde ve ilgili tarafların iyiliğinde cümlesini eklemek sınırları daha çok kaldırır..evren sizi en yüksek potansiyelinize yönlendirir..çünkü siz istediğiniz şeyin özünü eğer sipesifik unsurlar elverişli değilse kabu etmeye gönüllü olursunuz..

Alıntı..
arkadaşlar devamı gelecek..şimdilik bu kadar görüşlerinizi ve sonuçları paylaşırsanız sevinirim..

Neptün 13-11-2010 02:04 PM

Teşekkürler paylaşım için. Eline yüreğine sağlık.

Sınırları Kaldırın kısmına bayıldım. Çok teşekkürler.

bluegirlx 13-11-2010 08:59 PM

Tanımak

...İlahi irade ve ilgili tüm tarafların iradesinin desteğiyle..

bu cümleyle yaşamımızda işleyen bir yüce güç ve daha büyük bir plan olduğunu kabul edersiniz..ve size gelenin o plan ve iradeyle aynı çizgide olduğunu olmasını istediğinizi kabul edersiniz..başkalarının iradesini de dileğe dahil edilir çünkü ulaşmak için başkalarının iradesinide ihtiyaç vardır..mesela araba almak için kredi veren bankanın iradesi gerekebilir..siz başkalarının özgür iradesinin desteğini kabul ettiğinizde tüm olasılıkları kapsarsınız ki tüm istekelrinizin size kolayca akmasını sağlarsınız..

sonlandırmak..

işte bu böyle ..bu böyle olsun..ve böyle ..amin ..

birkez daha istediğiniz şeyin sizin olmasının mümkün olduğunu kabul etmiş olursunuz ..ve işte böyle sözcükleriyle tamamlandırılır..

alıntı..

yapılan sıklıkla yanlışlardan biri birden fazla niyeti bir olumlamada birleştirmeye çalışmaktır..bu enerjiyi dağıtıp gücünü kaybettirir..

bu olumlama şartlarını birlikte barındıran bir iş olumlaması örneği vermek istiyorum..

Evrene mükemmel mesleğim için teşekküredrim..ben mükemmel kariyerimi kendime çekiyorum..mükemmel kariyerim son derece özel yetenkelerimi kullanarak zaten benimdir.İliahi güç ve ilgili tüm tarafların özgür iradesiyle uyanınca güvenli ve sevgi dolu biçimde gelir.bu böyledir..

Ve işte böyle olsun..

bu sadece bir kalıp ama tüm şartları barındıran bir kalıp..aynı kalıpları kullanarak kendi istekelrinizi tezahür ettirebilirsiniz..

hergün ;

kuşku ve korku artık benim bilincimin bir parçası değil .İlahi güç bunları şimdi ortadan kaldırıyor.İstediğim herşey bana geliyor.Ben en yüce ve büyük iyiliğimi almaya açığım hazırım ve istiyorum..ve bu böyle olsun..

diye genel bir olumlama yapabilirsiniz..

Neptün 14-11-2010 10:08 AM

Çok güzel. Harikasin bluegirl, çok teşekkür ederim.

Bazen her şey sadece benim için paylaşılıyormuş hissine kapılıyorum. Tam istediklerim oluyor, tam istediğim zamanda tam ihtiyacım olanı buluyorum. Bu yaşadıklarım bana kendimi özel hissettiriyor.

Hemen not aldım yazdıklarını. Teşekkür borçluyum.
Sevgiler...

bluegirlx 14-11-2010 02:19 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778668)
Çok güzel. Harikasin bluegirl, çok teşekkür ederim.

Bazen her şey sadece benim için paylaşılıyormuş hissine kapılıyorum. Tam istediklerim oluyor, tam istediğim zamanda tam ihtiyacım olanı buluyorum. Bu yaşadıklarım bana kendimi özel hissettiriyor.

Hemen not aldım yazdıklarını. Teşekkür borçluyum.
Sevgiler...

bazılarını yazarken zaten bu senin için diyorum..y789

RenaC 14-11-2010 09:50 PM

Süper bir paylaşım Teşekkürler.İstediğini elde etmek için önce istemek sonra istediğini alacağına inanmak çok büyük getiriler ile karşılaştırır insanı.

bluegirlx 14-11-2010 11:06 PM

arkdaşlar vaktim olduğunca yazıyorum ..sizinle paylaşmak istediğim çok şey var kitaptan..faydalandıysanız ne mutlu sana..

bluegirlx 04-12-2010 04:08 PM

Psişik Güç Araçları..

Doğru Nefes Alma.. Nefes almayı öğrenme aptalca gözükebilir fakat aslında derin nefes ile birlikte gerginlik stres ve bilinçli zihninizdeki tüm çöpleri dışarı atarız..düşüncelrin yolunu açarız..kasten derin nefes aldığınızda bedenimize yavaşlaması için mesaj göndermiş oluruz..nefes alma daha yüce anlayış seviyeliyerini açar..bu güncelde fiziksel beden süreçlerinizi yavaşlatış ve fiziksel olanın ötesindeki yeteneklerinize odaklanmaya sizi hazırlar . sizi düşüncerinizle gerçekliğininizi değiştirmeye hazırlar..

Rahatca bir iskembeye oturun ayaklarınız düz yerde olsun. ellerinizi avuçlarınız yukarıda açık tutun kallarınızın rahat olabilieceği bir iskembe olmasına dikkat edin..

Emel.. 04-12-2010 04:32 PM

bu kitap hangi kitap acaba.. bir isim içeriyo mu...? kitabın adını öğrenebilrmiyim...? harika bir paylaşım.. teşekkürler..

bluegirlx 04-12-2010 06:04 PM

İstediğiniz herşeyi Nasıl Elde Edebilirsiniz..? kitabın ismi bu.yazarı Adrian Calebresu. elimden geldiği kadar paylaşım yapmaya çalışacağım..sevgiler..

bluegirlx 04-12-2010 06:47 PM

psişik güç aracı 2 meditasyon...

bu istediğiniz herşeyi yapabilmeniz için en büyük aracınızdır..Meditasyon yaptığınızda fiziksel bedeninizin enerji titreşimini sözün gerçek anlamıyla hafifletirseniz..ve bilinçaltındaki depolanmış bilgiye direk ulaşırsınız derin bir meditasyon halini alabilidiğiniz zaman bilinçaltıdaki zihninizde kilitli kapı açılacaktır.buda arzuladığınız yaşamı yaratma gücü verir..
Kendi bilinç altı zihninize ulaştığınızda birşeyi yapmasını istediğinizde buna uyar.istediğiniz şeyi elde etmeniz için 'iyi şeyler başka insanlar içindir 'diyen bir kaseti farkettiğimizde bunu silip hemen yeniden programlayabilirsiniz.Bilinçaltınızı kuşku yerine sınırsız güç kavramını koyduğunuzda bu kendi bilinçli zihninize nüfus eder ve istediğinizi elde etmenin mümkün olduğunu anlarsınız..Meditasyona 3 kez doğru nefesle başlayın.bu süreçte herhangi bir düşünce aklınıza geldiğinde onu başınızdan savıp dikkatinizi tekrar yoğun nefes alma uygulamanıza yönlendiririn .meditasyonu 5 ila 10 dakika sürdürdükten sonra bilinçli zihninizle teşekkür edip meditasyonu bitirin.

(arkadaşlar meditasyon bölümünden meditasyon yapmanın inceliklerini okuyabilirsniz.ben sadece meditasyonda dikkat etmeniz geekn hususları yazdım .)

Psişik güç aracı 3 Görselleştirme.

Gerçekten görebileceğimiz şeylere sahip olabiliceğimiz bir hakikattır.zihnimizdeki resimler görme gücü en büyük psijik yeteneklerinizden bir olacaktır.Hepimiz bu resimleri görebiliriz.Sizde bunu her gece rüyanızda canlı şekilde görürsünüz.Şİmdi arzuladığınız şeyi gerçekleştirmek için gündüz düşünden yararlanacaksınız..
burada önemli olan istediğiniz şey hakkında bir imge bir şekil yaratmaktır..bu sizin bilinçli zihninize mesaj gönderirir ve yeniden programlama başlar.Düşüncelerinizi güçlendirir.(benim fikrim istediğinizi yansıtan bir anahtarlık yada biblo edinmeniz..)

doğru nefesle başlayan meditasyon pozisyonu alın .şimdi tanımlayacağım sahnenin oluşmasına izin verin. Gevşediğinizde huzurlu bir enerji dalgasının başınızın üstünden ayak uçlarına kadar yayıldığını düşünün .beyaz bir ışık bulutunun etrafınızda döndüğünü düşünün .bu bulut dönmeye ve gözden kaybolmaya başladıkca kendinizi doğada özel bir mekanda hissedin.Okyanusta yada sakin bir kıyı kentinde dere kenarında..istediğiniz her yer olabilir bu sizin elinizde .Renkleri ısıyı akan havayı rüzgarı sıcaklığı tam olarak hissedin ..Kokuyu almaya çalışın..ve bu durumun keyfini çıkarın bu kadar mükemmel bir yerde olmanın keyfi.. sonra bilinçli zihninizle toz bulutunu tekrar görüp meditasyonu sonlandırın .o mükemmel yeri zihninize kaydetmiş ve rahatlamış olarak geri dönün..

imgelemeyi öğrenmek için güzel bir başlangıç olacaktır..sevgiler..blissy

arca 05-12-2010 12:42 PM

Sadece hayal ederek hayal bile edemiyeceğimiz şeylere sahip olmak ne büyük nimet.....

bluegirlx 05-12-2010 11:13 PM

hayal bile etmeye cesaret edemediğimiz şeye ulaşamayız..ama ufkumuzu açarsak düşlediğimiz gözümüzün kestiği her yere varırız..değerini bildiğin hayallerinle yolun açık olsun arca..sevgilerr...

caner9444 15-07-2011 03:15 PM

teşekkürler

pinky9 27-11-2011 04:01 PM

bluegirl,çok teşekkür ederim. Yazın tam ihtiyacım olan zamanda karşıma çıktı :))
Sen burdaki yazılanları uygulayarak neler elde ettin peki?

bluegirlx 29-11-2011 12:33 AM

ben mutlu bir hayat yaşıyorum. somut birşeylerden bahsedecek olursak giriş katta otururken çok sıkıldığım bir gün 9 katta aydınlık bir ev istedim. şimdi size o evin balkonundan yazıyorum. sevgiler..

pinky9 29-11-2011 12:06 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812260)
ben mutlu bir hayat yaşıyorum. somut birşeylerden bahsedecek olursak giriş katta otururken çok sıkıldığım bir gün 9 katta aydınlık bir ev istedim. şimdi size o evin balkonundan yazıyorum. sevgiler..

vay anasını çok sevindim senin adına y789y789
biz de şuanda taşınma aşamasındayız. Evimizi sattık,kendimize ev arıyoruz. Bende çok iyi komşuları olan,ve köpek besleyebileceğim bahçe içinde bi ev hayal ediyorum. Hayal etmem yeterli mi :D Tabi annemin de babamında istemesi lazım ama,onlar pek hayal etmiyo :)

bluegirlx 29-11-2011 01:27 PM

bir kere isteklerimize hayal dediğimizde onları bir adım daha geriye ve ulaşılmaza itiyoruz. sen hayal kurarken bile engellerini sıralamışsın şimdiden..bunun için sihirli bir formül yok ama imgeleme detaylandırma isteği kesin çizgilerle belirleme mutlaka işe yarıyor..sevgiler..

katree 29-11-2011 09:17 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812278)
bir kere isteklerimize hayal dediğimizde onları bir adım daha geriye ve ulaşılmaza itiyoruz. sen hayal kurarken bile engellerini sıralamışsın şimdiden..bunun için sihirli bir formül yok ama imgeleme detaylandırma isteği kesin çizgilerle belirleme mutlaka işe yarıyor..sevgiler..

hayal etmek ile imgelemek arasındaki fark nedir ?

azraist_24 29-11-2011 10:52 PM

Alıntı:

katree Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812296)
hayal etmek ile imgelemek arasındaki fark nedir ?

Hayal etmek olmayan bir kurgu uzerine (gelecege yonelik) belirsiz bir zaman alaninda olmasini sitedigimiz herseydir. Hayal etmek, o an olmadigini dusunerek kurguladigimiz bir senaryodur. Oysa, imgelemek o seye sahip olmadigimizin su an ya da gelecekte onemi yoktur, ona sahipmisiz gibi yapar ve o sekilde dusunuruz. Ornegin, Kirmizi bir arabam olsa keske demek ayri ``kirmizi bir arabam var `` demek cok ayri...
Ilk baslarda biraz karisik gelebiliry789Bilmem ki anlatabildim miblook

bluegirlx 29-11-2011 11:40 PM

henüz elde etmemişken bile onun senin olacağına inanıp şükür ve mutluluk duymak.. sanırım hakettiğine inanınca mümkün oluyor..sevgiler..

pinky9 30-11-2011 01:40 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812278)

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812305)
Hayal etmek olmayan bir kurgu uzerine (gelecege yonelik) belirsiz bir zaman alaninda olmasini sitedigimiz herseydir. Hayal etmek, o an olmadigini dusunerek kurguladigimiz bir senaryodur. Oysa, imgelemek o seye sahip olmadigimizin su an ya da gelecekte onemi yoktur, ona sahipmisiz gibi yapar ve o sekilde dusunuruz. Ornegin, Kirmizi bir arabam olsa keske demek ayri ``kirmizi bir arabam var `` demek cok ayri...
Ilk baslarda biraz karisik gelebiliry789Bilmem ki anlatabildim miblook

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812323)
henüz elde etmemişken bile onun senin olacağına inanıp şükür ve mutluluk duymak.. sanırım hakettiğine inanınca mümkün oluyor..sevgiler..

biraz karışık gelse de anladım galiba :)
ama bi sorum var. Benim hep istememe rağmen,şimdiye kadar arkadaş olabilceğim evlerine girip çıkabilceğim çocukları olan bi komşum olmadı. Bu duruma hep üzüldüm. Bu yüzden iyi komşuları olan,bahçeli köpek besleyebilecğeim bi ev istiyorum.Ama köpek beslemem içinde müstakil olması lazım kendi bahçesi olması lazımiköpeği eve hapsetmek istemem.
bugün annemle babama bahsettim bunda,gece sizde böle evi düşünün dedim. Babam bende öle dublesk müstakil bahçeli istiyorum falan dedi.

annem de ben öle evde yapamam,diyaliz hastasıyım dubleks evde her zaman inip çıkamam evi temizleyemem yaşlanınca dedi.

istekler çatışıcak yani,bu durumda nolucak ? benim istediğim ev olursa annem üzülücek :(

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 AM.