![]() |
güne başlarken.. Von Kişisel Gelişim ve Olumlamalar gepostete Videos: GÜNE BAŞLARKEN VE GÜN İÇİNDE MUTLAKA DİNLEYİN [HQ] | Facebook güne başlarken sesli olarak dinlemenin yararı olacaktır .ben olumlama yapmayı çok seviyorum ama olumlama dinlemeyi helede böyle yumuşak bir sesten dinlemenin çok yararlı olduğunu düşünüyorum çok severek dinliyorum..y789 |
Cevap: güne başlarken.. ayy keşke bunu müzik çalarıma atabilsem. teşekkürler paylaşım için :) sevdim bunu |
Cevap: güne başlarken.. bende tam aynı şeyi düşünüyordum..hatta telefonunda olsaaa..sonra sabah alarm çalsaa.. |
Cevap: güne başlarken.. ya biraz bakındım ama isim bulamadım. bulursam sana da haber veririm bluegirlx |
Cevap: güne başlarken.. tamda aradığım şeyler bunlar teşekkürler.. linki ni atmışlar sayfaya MP3 şeklinde.. ama ben indiremedim sorun var galiba.. |
Cevap: güne başlarken.. Alıntı:
|
Cevap: güne başlarken.. Alıntı:
Sevgili cliviaf çok özür dilerim. görmemişim yanıtını.. Orda mp3 olarak var ama sadece sitesine girince dinleyebiliyorsun. kaydetemiyorsun pc 'ne. ama ben indirdim pc'me hersabah işe giderken kulaklıkla dinliyorum. çok faydalı geliyor. girlhaha ben buraya nasıl yüklenir bilmiyorum. isteyen arkadaşlar maillerini bana atsınlar ben göndereyim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 AM. |