![]() |
Aslında Maddeye Asla Dokunmazmışız... |
Cevap: ASLINDA ASLA DOKUNMAZMIŞIZ...VAY BEE bir şey anladıysam kömürden öte zenci olayım! dokunamadığımız şeyle ilgili hiç bir şey göstermiyor ki bu! |
Cevap: ASLINDA ASLA DOKUNMAZMIŞIZ... Alıntı:
|
Cevap: Aslında Asla Dokunmazmışız... anlayamadım bu şimdi şaka falan mıydı şimdi? |
Cevap: Aslında Asla Dokunmazmışız... Alıntı:
|
Cevap: Aslında Asla Dokunmazmışız... Aslinda guzel ve aciklayici bir video. Ben olaya hic bu acidan bakmamistim. Tam bir dokunma olayi olsa videoda dendigi gibi bir donusum gerceklesmesi gerekir. Paylasim icin tesekkur ediyorum. Bir de ricam olacak Melis hanim yanlis anlamazsaniz. Cumlelerinizde kullandiginiz kelimeleri olusturan harfleri tamamen turkce haflerden secerseniz daha iyi olur dusuncesindeyim. Bu hem dilimize sahip cikmak hem de birbirimizi tam olarak anlamak acisindan onemli. Iyi gunler. |
Cevap: Aslında Asla Maddeye Dokunmazmışız... Alıntı:
|
Cevap: Aslında Asla Dokunmazmışız... dokunamıyoruz sadece bize öğretilen dokunuyormuş hissini yaşıyoruz. |
Cevap: Aslında Asla Dokunmazmışız... evet oyleymis daha once de bu tarz videolar izledim. Peki oyleyse nasil kirletiyoruz, hastaliklara nasil sahip olluyoruz vucudumuza giren yabanci maddeleri nasil kabul ediyoruz mukemmel vucudumuz neden bunlari reddetmiyo ... benim bu sorularim daha uzar gider. Yani cok ilginc ama benim kapasitem bunu anlamaya henuz yetmiyo. Ah su egitimler Belcikaya da gelse ... |
Cevap: Aslında Asla Dokunmazmışız... Alıntı:
yanlış izah ettiğim için bağışlayın! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:23 AM. |