Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öğretici Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/)
-   -   Aslında Asla Dokunmazmışız... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/612597-aslinda-asla-dokunmazmisiz.html)

melis_88 11-05-2010 01:37 PM

Aslında Maddeye Asla Dokunmazmışız...

Vayy bee hiç dokunmuyormuşuz ya maddeye...8977
ASLINA ASLA DOKUNAMADIĞINIZ MADDE - Video

sebastin 11-05-2010 01:56 PM

Cevap: ASLINDA ASLA DOKUNMAZMIŞIZ...VAY BEE

bir şey anladıysam kömürden öte zenci olayım! dokunamadığımız şeyle ilgili hiç bir şey göstermiyor ki bu!

melis_88 11-05-2010 02:03 PM

Cevap: ASLINDA ASLA DOKUNMAZMIŞIZ...

Alıntı:

sebastin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746418)
bir şey anladıysam kömürden öte zenci olayım! dokunamadığımız şeyle ilgili hiç bir şey göstermiyor ki bu!

Sanırım konunun başlığından dolayı çok büyük bir beklenti yarattım utananadam vayy be kısmını siliyim bari konu başlığımdan sevincli derty

sebastin 11-05-2010 02:07 PM

Cevap: Aslında Asla Dokunmazmışız...

anlayamadım bu şimdi şaka falan mıydı şimdi?

melis_88 11-05-2010 02:18 PM

Alıntı:

sebastin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746423)
anlayamadım bu şimdi şaka falan mıydı şimdi?

yok yav ben konu başlığından dolayı dokunmadan düşünce gücüyle bir şeyleri iten adam görüntüleri falan beklediğini sandım...yani video gayet açıklayıcı ama konu başlığına vay be yazınca beklentilerini yüksek tutum sandım...anlatabildim miutananadam

murattimania 11-05-2010 02:28 PM

Aslinda guzel ve aciklayici bir video. Ben olaya hic bu acidan bakmamistim. Tam bir dokunma olayi olsa videoda dendigi gibi bir donusum gerceklesmesi gerekir. Paylasim icin tesekkur ediyorum.
Bir de ricam olacak Melis hanim yanlis anlamazsaniz. Cumlelerinizde kullandiginiz kelimeleri olusturan harfleri tamamen turkce haflerden secerseniz daha iyi olur dusuncesindeyim. Bu hem dilimize sahip cikmak hem de birbirimizi tam olarak anlamak acisindan onemli.

Iyi gunler.

melis_88 11-05-2010 02:37 PM

Cevap: Aslında Asla Maddeye Dokunmazmışız...

Alıntı:

murattimania Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746428)
Aslinda guzel ve aciklayici bir video. Ben olaya hic bu acidan bakmamistim. Tam bir dokunma olayi olsa videoda dendigi gibi bir donusum gerceklesmesi gerekir. Paylasim icin tesekkur ediyorum.
Bir de ricam olacak Melis hanim yanlis anlamazsaniz. Cumlelerinizde kullandiginiz kelimeleri olusturan harfleri tamamen turkce haflerden secerseniz daha iyi olur dusuncesindeyim. Bu hem dilimize sahip cikmak hem de birbirimizi tam olarak anlamak acisindan onemli.

Iyi gunler.

Çok haklısınız aslında bundan sonra daha dikkat ederim ,hatta şu an dediğinizi yapıyorum ve hemen düzeltiyorum harflerimi de cümlelerimi de ttli3 düzeltiyorum kendinize iyi bakınnnactionsmile

MuminOKAN 11-05-2010 11:08 PM

dokunamıyoruz
sadece bize öğretilen dokunuyormuş hissini yaşıyoruz.

gurbetci 12-05-2010 01:19 AM

evet oyleymis daha once de bu tarz videolar izledim. Peki oyleyse nasil kirletiyoruz, hastaliklara nasil sahip olluyoruz vucudumuza giren yabanci maddeleri nasil kabul ediyoruz mukemmel vucudumuz neden bunlari reddetmiyo ... benim bu sorularim daha uzar gider.
Yani cok ilginc ama benim kapasitem bunu anlamaya henuz yetmiyo. Ah su egitimler Belcikaya da gelse ...

sebastin 12-05-2010 11:09 AM

Alıntı:

melis_88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746427)
yok yav ben konu başlığından dolayı dokunmadan düşünce gücüyle bir şeyleri iten adam görüntüleri falan beklediğini sandım...yani video gayet açıklayıcı ama konu başlığına vay be yazınca beklentilerini yüksek tutum sandım...anlatabildim miutananadam

videodan hiçbirşey anlamadım derken o manada değil. video açıldığında sonuna kadar sadece bir müzik çalıyor ve sadece görüntüler var. ama dokunma ile ilgili hiçbirşey göstermiyor. kadın konuşuyor ama sesi hiç duyulmuyor müzikten dolayı. sadece son kısımda bir ayeti açıklarken biraz sesi geliyor o kadar. bu nedenle tepki gösterdim ben!

yanlış izah ettiğim için bağışlayın!

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:23 AM.