Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öğretici Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/)
-   -   İKİZLER ERKEĞİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/28270-ikizler-erkegi.html)

bluemoon24 29-12-2008 01:35 PM

İKİZLER ERKEĞİ
 
Buğday tenli, orta boylu ve düzgün vücutludurlar. Yaşlandıkları zaman bile genç görünürler. Çukura kaçan gözleri koyu kestane renkli, canlı ve hareketli, bakışları manalıdır. Burunlarının ucu sivri, uzun ve etsiz; dudakları ince, düzgün ve güzel görünümlüdür. Boyunları uzun ve güzel görünümlüdür. Anlatacakları çok şey olduğundan hızlı konuşurlar. Sesleri sevimlidir. Kibar, nazik ve mülayim davranır; şaka ve espri yapmaktan hoşlanırlar.



İkizler erkeğinin her konuya mantıkla yaklaşması, duygularını arka plana atmasına sebep olur. Duygusal yönünün ortaya çıkması için güçlü bir karşı cins etkisine ihtiyacı vardır. Böyle bir etki ortaya çıktığında da bunun aşk mı, yoksa cinsel bir yakınlaşma mı olduğunu hemen anlar. Duygusal yakınlaşmaya dayanmayan ilişkileri duyduğu tepki yüzünden, çoğu zaman duygusuz ve soğuk görünebilir.



Zeka seviyesine uygun, sosyal, gezmeyi ve eğlenmeyi seven ve kendisini sahiplenmeyecek eş ve arkadaş arar. Eşi bu özellikle sahip değilse, içindeki bir eşle yetinemeyen şeytana uyar. Cıva gibidir. Tam avucunuzun içine aldığınızı düşünürsünüz – ya da o sizin böyle inanmanızı sağlamıştır- birdenbire parmaklarınızın arasından kayar ve ortadan kaybolur.



Astrolog Hasan Kocabaş[/b]









Kaynak: VizyonKadın

MEDIVH 07-02-2009 11:59 PM

Tebrik ederim sanki beni yazmışsın....:)))


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.