![]() |
İngilizce Kelimeleri Hatırlama Bundle (bandıl): Bohça, paket. Bandılı bandır olarak aldım. Kocaman bir bohçanın baldan olduğunu hayâl ediyor ve elimdeki ekmeği bohçaya bandırıyorum.Collar (kolır): Yakalamak. Kolların bir adamı yakaladığını düşünüyorum.Callous (kelıs): Duygusuz. Duygusuz bir adamın kalas taşıdığını düşünüyorum. Çünkü kalas kelimesi genelde duygusuz, kaba insanlar için kullanılır.Drag (dıreg): Sürüklemek. Bir direk sürüklediğimi düşünüyorumExpense (ekspens): Masraf. Eve bir ek pense daha alıp gereksiz masraf yaptığımı düşünüyorum.Prize (pırayz): Ödül. Şampiyona Ödül olarak priz verdiklerini düşünüyorum.Shield (şiyıld): Kalkan. Ödül olarak verilen şildi kalkan olarak kullandığımı hayâl ediyorum. Sosyal Kuralların Psikolojisi (Muzaffer Şerif)Diyabetik Hastada Psikolojik SorunlarPsikolojik Cilk HastalıklarıYaratıcılıkYapısalcılıkSürrealist YaklaşımPragmatik YaklaşımKişisel Modernlik Yaklaşımlarıİşlevselcilikİnşacı YaklaşımFenomenolojik YaklaşımDiferansiyel YaklaşımPsikodinamik YaklaşımDavranışçı YaklaşımBiyolojik YaklaşımBilişsel Öğrenme YaklaşımıVroom'un Beklenti TeorisiTutkulu Aşk TeorisiSosyal Karşılaştırma TeorisiSkript Teorisi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 AM. |