![]() |
Defne Joy Foster hayatını kaybetti... http://im.haberturk.com/2011/02/02/5...jpg?1296640575 Defne Joy Foster dün gece bir arkadaşının evinde gece saat 3 sularında ölü bulundu. Ölüm nedeni hakkında daha kesin bir açıklama yapılmazken Solunum yetmezliği ve Kalp Krizi sonucu öldüğü sanılıyor. Konuyla ilgili pek çok haber medyada söylenti halinde dolanırken işin aslı yapılacak otopsiden sonra ortaya çıkacak. Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Foster'ın ölü bulunduğu Caddebostan Tanzimat Sokak'taki 3 katlı binaya geldi. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin, buradaki incelemeleri sürüyor. Bu arada, astım rahatsızlığı olduğu öğrenilen Defne Joy Foster'ın, dün gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra arkadaşı Kerem Halit Altan'a ait bu eve geldiği öğrenildi. Alıntıdır Zamansız ölümlerden biri daha arkadaşlar.İnsan inanamıyor.Çok çok üzgünüm.Allah ailesine,sevenlerine sabır versin.Hayat dolu bir insandı.Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun.Ben bu sabah tekrar anladım ki hayat pamuk ipliğine bağlı ölümün ne zaman geleceği belli değil.Sevdiklerinize onları sevdiğinizi söylemeyi ihmal etmeyin ve ertelemeyin... |
Cevap: Defne Joy Foster hayatını kaybetti... şok oldum haberi duyunca en üzücü yanıda 3 yaşında bir bebeği olması allahım yardım etsin ona. |
Cevap: Defne Joy Foster hayatını kaybetti... Allah ailesine sabır versin. mekan ı cennet olsun. |
Cevap: Defne Joy Foster hayatını kaybetti... 3 yaşındaki o minicik bebek, sevgi kaynağını kaybetti. En çok onun başı sağolsun. |
Cevap: Defne Joy Foster hayatını kaybetti... ya sabah sabah kötü etti beni de bu haber ama oluyor işte herşey bizler için.Allah tan rahmet diliyorum.kalan ömrünü bebeğine versin Allah. |
Cevap: Defne Joy Foster hayatını kaybetti... sabah haberleri okurken gördüm şok oldum çok genç ve küçücücük bir çocuğu var allah yakınlarına sabır versin ölüm ne kadar bir varmış birde yokmuş.... |
Cevap: Defne Joy Foster hayatını kaybetti... Allah rahmet eylesin, nurlar içinde yatsın... Haberi aldığımdan beri kendimde değilim, şaka yapmış olmasını umuyorum bizlere. |
Cevap: Defne Joy Foster hayatını kaybetti... Yeni öğrendim. Hala inanamıyorum. Allah rahmet eylesin. sad456 |
Cevap: Defne Joy Foster hayatını kaybetti... evet Allah rahmet eylesin, her seferinde farkediyorum ki, hayata sıkı sıkıya bağlı insanların kaybı bizi çok daha yaralıyor, Allah taksiratını affetsin... |
Cevap: Defne Joy Foster hayatını kaybetti... genc insanların ölümü beni gercekten cok etkiliyo ya gercekten cok üzücü allah yakınlarına sabır versin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 PM. |