Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nostalji Sohbet Video (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nostalji-sohbet-video/)
-   -   kivircik ali (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nostalji-sohbet-video/617260-kivircik-ali.html)

blue jaloon 11-01-2011 11:32 AM

kivircik ali

Kıvırcık Ali olarak bilinen Türk halk müziği sanatçısı Ali Özütemiz, Çatalca'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.Kazanın sabah saat 05.30 sıralarında meydana geldiği öğrenildi. Takla atan aracında hayatını kaybeden Özütemiz 42 yaşındaydı.
Çatalca'da geçirdiği trafik kazasında ölen "Kıvırcık Ali" olarak bilinen Türk halk müziği sanatçısı Ali Özütemiz'in cenazesi Büyükçemece Devlet Hastanesi morguna getirildi. Acı haberi alan Özütemiz'in yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti.

Özütemiz'in yeni kaset çalışmaları için Beşiktaş'taki stüdyodan Çatalca'daki evine giderken Tepecik mevkii'nde kaza geçirdiği öğrenildi.
YARIN TOPRAĞA VERİLECEK
Çatalca’da devrilen aracında hayatını kaybeden Ali Özütemiz (42) için yarın saat 13.00’te Avcılar Er Mahmut Dede Cemevi’nde tören yapılacak.
Özütemiz’in cenazesi, törenin ardından defnedilecek.
KIVIRCIK ALİ KİMDİ?
Ali Özütemiz, 11 Ekim 1968’de Tokat’ın Turhal ilçesinin Erenli köyünde dünyaya geldi.
Mahzuni Şerif, Abdullah Papur, Ali Kızıltuğ, Ali Ekber Çiçek, Muhlis Akarsu, Rıza Aslandoğan, Arif Sağ, Musa Eroğlu ve Sebahat Akkiraz gibi büyük üstatları dinleyerek büyüyen, zamanın çoğunu bağlama çalarak geçiren Özütemiz, gazino ve düğün salonlarında çalışmaya başladıktan sonra saçlarının uzun ve kıvırcık olmasından dolayı "Kıvırcık Ali" olarak anılmaya başlandı.
"Gül tükendi ben tükendim", "Isırgan otu", "Üçüncü gurbet", "Geriye dönün seneler" ve "Hepimize yeter dünya" adlarıyla 5 albüm çıkaran "Kıvırcık Ali", 2 çocuk babasıydı.
(milliyet)

gunesim 11-01-2011 11:46 AM

Cevap: kivircik ali

çok üzüldüm. mekanı cennet olsun.

sivasyıldızı 11-01-2011 11:52 AM

mevlam rahmet eylesi bende severek dinlerdim içtn söylerdi rametli,

bigokyanus 11-01-2011 11:55 AM

Dünyanın ne kadar kısa ve hayatın sorunları büyütmeyecek kadar ciddiye alınmaması gerektiğini böyle durumlarda bir kez daha anlıyorum. Ve ölümlere çok üzülüyorum .
Allah rahmet eylesin toprağı bol , mekanı cennet olsun , çocuklarına , eşine sabır ve güç versin. Zor bir durum , Rabbim yardımcıları olsun.

frezya 11-01-2011 12:09 PM

Ben de az önce öğrendim,çok üzgünüm,Allah rahmet eylesin,Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin.

Neptün 11-01-2011 01:26 PM

Allah rahmet eylesin. :(

Işıldayan Safir 11-01-2011 01:55 PM

Çok şaşırdım. Hayatta böyle acı sürprizler de oluyor maalesef. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. :(

Sultan 11-01-2011 02:36 PM

allah rahmet eylesin...

KusadasiComputer 11-01-2011 05:37 PM

Allah Gani Gani Rahmet Eylesin. Geride Kalanlara sabır ve güç versin. Bu konuyu okuyan arkadaşlar unutmamanız gerek şey ölüm ve doğum doğal olaylardır. Kimsenin lütfen morali bozulmasın. Önemli olan hayata tutunmak ve yaşamak için gerekli olanları yapıp yıkılmamaktır.

pisimbat 11-01-2011 07:54 PM

trafik canavarı malesef yine aramızdan birisini daha aldı. kıvırcık ali türkhalk müziğinin en iyi sanatcılarından biriydi allah rahmet eğlesin .ailesine baş sağlığı diliyorum tabiki sevenlerinede

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:30 AM.