![]() |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ hayal ablacım ellerine yüreğine sağlık. can'ın da tabii. iki cd yi indirebildim sorun yok super çok teşekkür ederim bizlerle paylaştığın için kiss3 |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ 3 ve 4. indiremiyorum sanırım server şişmiş. 2600 "Sorry, there are currently no free download slots available on this server. Please try again later, or you can upgrade to FileFactory Premium for instant access." dusun dusun dusun dusun dusun |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ turinge çevittirdim.. demekmiş ki: üzgün, currently,hiç,serbest_bırak,indir,kertikler,mevcut ,bu *serverde,, . memnun et daha sonra tekrar uğraş veya Siz,,*upgrade,FileFactory primİne,için,an,giriş,, khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 öyle demekmiş valla ben karışmam programın işine y789 Alıntı:
|
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ 88a benim mp 4 üm yoooook. |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ rica ederim ne demek y789 amerikaya falan yolum düşerse turing sayesinde kaybolmam demi sevincli ama ne şekilde dönerim allah bilir khkh56 khkh56 |
içbişey olmaz. khkh56 |
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ sn aysegüll telefonunuza gönderip izleyebilirsiniz. yanloz formatını değiştirmeniz gerkmekte. ben şebo 10 mart konserini öyle yaptım yolculuklarda izlemeye çalışmıştım. s456 Alıntı:
|
Ynt: NLP EĞİTİM CD LERİ sn aysegül ne ya,iyiki abi dedik hemen sn yaptın beni khkh56 malesef mumın benim telefonun öyle bir özelligide yok wave |
sayın aysegüll demek istedim. terli345 o zaman bilgisayarda izleyebilirsin. yada mp3 olarak çevirip telefonunda dinleyebilirsin. super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:39 AM. |