![]() |
7-11 Nefes Tekniği Dr. Ofelya ve bir arkdaşımdan duymuştum.bu teknik oldukça etkiliymiş.yani burundan 7 saniyede nefes almak,ağızdan 11 saniyede bu nefesi vermek.günde 30 ila 40 arası bu egzersizi uyguluyorum.başka uygulayan arkadaşlar varsa deneyimlerimizi paylaşabiliriz... |
Cevap: 7-11 Nefes Tekniği Sende ne gibi etkileri oldu? dusun2 bende deneceğim ama sen daha deneyimlisin paylaşırmısın? |
Cevap: 7-11 Nefes Tekniği Alıntı:
ben de başlayalı henüz birkaç gün oldu.şuanda belirgil bir etkisi yok.fakat sanki beyin damarlarımın açıldığını hissediyorum... |
Cevap: 7-11 Nefes Tekniği Süperf678h bu tekniklerin çok yayarlı olduğunu duydum çakralarımızı açıp içimizde biriken negatif enerjiyi falan atıyormuş aslında eğitime gitmek lazım burda olsa bi dakka durmucam ama gerçi forumumuzdada var güzel paylaşımları neyse dur bende başlayım bu gecede bi gelişme olursa derhalll yazarımsevincli |
Cevap: 7-11 Nefes Tekniği Alıntı:
tel45xDr.Ofelya Cabral 7-11 Nefes Tekniğitel45x programda bir bölümde açık olarak anlatmış 03:30 dan itibaren uygulamalı anlatıyor videoda ses ve görüntü tutmuyor ama idare edin y789 başarılar dilerim |
Cevap: 7-11 Nefes Tekniği güzel haberlerini bekliyorum house.hy789 paylaşımın için teşekkürler ikieşitbir...25889 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:13 AM. |