![]()  |  

yok  İyi günler.Benim sorunum şu kekemelik.Çok fazla kekelemıyorum telefonla konuşurken,sınıfta kıtap okurken ve tanımadıgım ortamlara girdiğimde kekelıyorum ama fazla değil.Bazen çok fazla oluyo resmen kılıtlenıyorum. Bunun sebebi küçüklğümde anneden ayrılma gibi ailesel sorunlar oldu babam falan dövermiş benı kuçukken ama suan babamla görüşmüyorum annemle kalıyorum ve çok mutluyum.Bu kekemelık benım herşeyime engel koyuyor.hayatımı ciddi derecede etkılıyor.Bi doktora gıtmek ıstedım ama onların faydası yokmuş bu siteyi gördüm.Yani anlatmak istediğim bi faydasını görebilecek miyim.Benım hayatım düzelecek mi? bunların cevabını merak edıyorum.  Şimdiden teşekkürler..  |  

Cevap: yok  kardeşim ego güven güçlendirici suçluluk kendine güven sosyallik artırıcı ve topluluk önünde konuşma telkinlerini uzun süre dinle..   |  

Cevap: yok  doktor gitmekten çekinme. altarnetif olarak telkinleri dinle ben birde eft üzerine araştırma yapmanı öneririm.sitede bir çok konu var bunla ilgili  sevgiler..  |  

Cevap: yok  Özellikle sorunun heyecan ya da stres kaynaklı ise telkinler psikolojik nedenleri yenmene destek olacaktır. Ego ve suçlulukla attığın sağlam temelleri üzerine kendine güven, sosyallik arttırıcı dinler ve en iyi şekilde faydasını görürsün inşallah. Sorunun kaynağını bir uzmana danışmak bence çok doğal ve akılcı bir iş. Sevgiler.   |  

Cevap: yok  Alıntı:  
 eft yi duymuştum deneyeceğim doktora gitmekten çekınme değil gidenler var çok pahalı ayrıca bir işe yaramadığını söylediler bu yüzden gitmek istemıyorum.Cevap içinde teşekkürler.:)  |  

Cevap: yok  Alıntı:  
  |  
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:45 PM. |