![]() |
Ne Zaman Etkisini Görürüm? Merhaba arkadaşlar ben telkinleri dinlemeye başlayalı yaklaşık bir ay oldu.. İlk 1.5 hafta sadece ego+suçluluk telkinlerini dinledim.. Son 2.5 haftadır ortalama günde 6-7 saat şu listeyi dinliyorum ; Ego Suçluluk Kendine Güven Topluluk Ö. K. Sosyallik A. Ama hala hiçbir değişim olmadı yine toplum önünde konuşurken heyecanlanıyorum . Acaba etki etmesi için daha fazla mı dinlemem gerek?dusun2 Ve listeme eklemem veya çıkarmam gereken telkinleri söylerseniz sevinirimsmil56 |
Cevap: Ne Zaman Etkisini Görürüm? Listeniz uygun. Dinlemeye devam edebilirsiniz. Onun dışında çeşitli kitaplar, yazılar da okuyun. Sadece telkinlere bırakmayın işi. Çok fazla heyecanlanıyorum, heyecanlanacak mıyım acaba diye de düşünmeyin. Akışına bıraktığınız zaman kolaylaştığını göreceksiniz. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Ne Zaman Etkisini Görürüm? Alıntı:
Bir de ben başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini eklemeyi düşünüyorum acaba fazla mı olur? Telkinlerin haricinde olumlamalar yapsam yararı olur mu? Ve birde kişisel gelişim kitabı okuyorum inşallah düzelirsmil56 |
Cevap: Ne Zaman Etkisini Görürüm? Yooo... Ekleyebilirsiniz. Fazla olmaz. 1 aydır dinliyormuşsunuz zaten telkinleri. superxy |
Cevap: Ne Zaman Etkisini Görürüm? ben şeyi merak ediyorum mesela telkinin yararı oldu ve birey aniden değişti o zaman nasıl olacak bunu çok merak ediyorum.Mesela ben şu anda okulda bi söz alıp konuşamıyorum arkadaşlarıma bişey soramıyorum telkinin yararı olduktan sonra acaba bilinç kendiliğinden mi konuşacak yani ortaya bi söz atacak vs.. Bunu nasıl anlatayım bilemedim ama mesela şimdi kendi bilincimizden acaba şunu desek ne tepki alırız şöyle bi soru sorsak ne olur gibi şeyler geçiriyoruz her gün telkinlerden sonra bu sorular olmadan direk konuşabilecekmiyiz??? Sonrasını düşünmeden??Bunu çok merak ediyom |
Cevap: Ne Zaman Etkisini Görürüm? Alıntı:
|
Cevap: Ne Zaman Etkisini Görürüm? :) Verdiğiniz cevap gerçekten şu anda beni dahada hırslandırdı..Şu anda telkinleri tekrardan dinliyorum bilgisayarımdan.. Ayrıca forumda yazmış oldugunuz sizdeki değişiklikleri hayranlıkla okudum..Bu sitede sizi örnek alarak telkinleri dinlemeye şu andan itibaren tekrardan başlıyacağım.. Sizdeki değişiklikler gerçektende hayranlık uyandırıcı.. Birde sizinle ilgili şöyle bir itirafta bulunayım ne bileyim her kez gibi bende şüpheyle yaklaşmıştım telkinlere fakat sizin o yazınızı okuduktan sonra daha bi hırslandım iyiki varsınız..İyiki burada insanlara yardımcı oluyorsunuz Zerynthia Allah bin kere razı olsun sizden...Dilerim Allahtan bende bir gün sizin gibi olabilirim :) |
Cevap: Ne Zaman Etkisini Görürüm? ben uzun zamandir telkinleri dinliyorum. arada kesintiler oluyor tabii. bana kalirsa koruma kalkani telkini de cok yararli. etkisi cabuk oluyor, yeter ki, deneme firsatimizi kacirmayalim. telkinden sonra daha onceki halimi yeni tanisdigim insanlara anlatinca hayretle beni dinliyorlar ve "sen oyle olmus olamazsin diyorlar"y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 AM. |