Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Zaman Etkisini Görürüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/)
-   -   Yardıma İhtiyacım var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/617197-yardima-ihtiyacim-var.html)

halux 07-01-2011 09:35 PM

Yardıma İhtiyacım var

merhaba arkadaşlar ;
Yaklaşık 15 gün üzeri 2 adet suçluluk duygusu ve 2 adet ego güçlendirici telkinden oluşturduğum listemi dinledim. (en az 8 saat civarı)

Bu süreçte gayet iyi etkiler aldım , ve aldığım etkileri forum üzerindeki yazılanlardan takip ettim. (Rüyalar , kabuslar ve Eğik pozisyonda oturamama gibi, pozitif ruh hali vb.)

Bi kaç gün önce kendime ikinci liste hazırladım. Bu yeni listede 1 suçluluk + 2 Ego güçlendirici + 2 sosyal fobi + 2 sosyallik artırıcı mp3 ekleyerek dinlemeye başladım.

Bi kaç gün önce hissettiklerim sanki bu etkilerin azaldığı yönünde ve sanki olumlu ruh halim azalmaya başladı gibi geliyordu bana.

Bu konuyu daha önce sorduğum arkadaşlar dalgalanma hali olarak tanımlamışlardı durumu.

Ama iki gündür yani dün den itibaren ise tamamen agrasif , depresif ve sinirli bir ruh haline bürünmeye başladım.

Telkinleri dinlemeye devam ediyorum ama sanırım eski etkiyi alamıyorum veya yanlış etki oluştu gibi veya bilemediğim bi şeyler var.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü 1 hafta önceki ruh halimi çok istiyorum. Gayet hafiflemiş ve çok iyimser biri olmuştum. tekrar öyle olmak istiyorum.

saygılar

Işıldayan Safir 07-01-2011 09:39 PM

Cevap: Yardıma İhtiyacım var

Listenize mutlu olmak telkinini ekleyebilirsiniz.

Sevgiler. actionsmile

halux 07-01-2011 09:50 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 785853)
Listenize mutlu olmak telkinini ekleyebilirsiniz.

Sevgiler. actionsmile

Listeme eklerim o sorun değil , ama neden böyle oldu onu anlayamadım. Normal bi durummudur sizce bu ?

Işıldayan Safir 07-01-2011 09:54 PM

Çok normal bu tür dalgalanmalar yaşamanız. Telkinleri dinlemeye başlayalı uzun bir zaman olmamış zaten. Bir süre sonra kalıcı huzur ve iyi olma halini hissetmeye başlarsınız. Şuan sahip olmanız gereken şey sadece biraz sabır... ttli3

Sevgilerimle. actionsmile

halux 07-01-2011 09:58 PM

Sabredeceğim den emin olabilirsiniz , Ama yinede bu konuyu sizlere sormak istedim , sağlıklı yorumlamak için.
İlgilendiğiniz çok teşekkürler Zerynthia

Işıldayan Safir 07-01-2011 10:04 PM

Sevgili halux, ttli3

Eğer ruh halinizde düzelme olmazsa ego ve suçluluk telkinlerini listenizden çıkarmanızı öneririm. Çünkü bazen ağır gelebiliyor suçluluk telkini. Ego güven güçlendirici yerine de kendine güven telkini ekleyebilirsiniz.

Ben bu durumun uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Yine de olumlu-olumsuz şekilde deneyimlerinizi bizlere bildirmeye devam ederseniz çok memnun oluruz.

Sevgilerimle. actionsmile

halux 07-01-2011 10:19 PM

Tavsiyeleriniz doğrultusunda hareket edeceğim ve olacak gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.
Sizlerin fikirleri ve tavsiyeleri yapmak istediklerimi en sağlıklı şekilde yapabilmek için elbette benim için önemli.
iyi ki varsınız , teşekkürler sapkal89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:35 AM.