![]() |
YOĞUNLUKTAN DİNLEMEYİ AKSATTIM. Benim bir sorum olacak. Ben 2 haftadan fazla düzenli dinledim. Küçük etkilerini görmeye başladım ama beklediğim etkileri görme imkanı bulamadan, işlerimin yoğunluğu yüzünden telkinleri aksattım.1,5 haftadır düzenli dinleyemiyorum. Şimdi dinlemeye devam etsem en baştan mı başlamış olurum? Yoksa etkiler kaldığı yerden devam eder mi? Bir de evde bilgisayarda dinlerken diğer odaya belli bir süreliğine gittiğimde ve müziğin sesini duyabildiğim de telkinler de etki gösterir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum. |
Cevap: YOĞUNLUKTAN DİNLEMEYİ AKSATTIM. arkadaşlar ben de bir süre ara vermek zorunda kaldım. Maalesef geçmişte affettiğim kişileri yine suçlamaya başladım. valla huzur kalmadı yine. dinlemeye yeniden başladım hemen inş. huzur ve güven hissini yeniden yaşarım. |
Cevap: YOĞUNLUKTAN DİNLEMEYİ AKSATTIM. Etkilerini gördüğünüzü hissedene kadar dinleyebilirsiniz bence. Çünkü bilinçaltınızda yer etmiştir büyük çoğunluğu. Kaldığınız yerden devam edersiniz. Ama etkilerini görmediğinizi düşünürseniz süreyi uzatırsınız. Çünkü her insanda aynı sürede etki göstermiyor. |
Cevap: YOĞUNLUKTAN DİNLEMEYİ AKSATTIM. Benim merak ettiğim soru bırakınca tekrar eski düşüncelerine insanlar dönüyor muydu?Burada görüyorum ki düşünceler sürekli değiştiği için bunlar oluyor galiba.Düşüncelerin tam oturması için uzun zaman gerkebilir.Çünkü senelerce aynı düşüncelerle yaşamışız.Galiba düşüncelerimizi kolayca da serbest bırakamıyoruz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:26 AM. |