eletan | 30-04-2015 09:01 PM | Telkinler Ters Etki Yaratır mı ? Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba :) Bir sorum olacaktı bu konuyla ilgilenen arkadaşlara, Atakan Bey'in de belirttiği gibi telkinlere Suçluluk Duygusu+Ego Telkinleri ile başladım. Bugün 1.günümdeyim henüz :) Allahım izin verirse 21.güne kadar istikrarlı bir şekilde bu iki telkinle devam etmeyi düşünüyorum. Bugün gündüz 7-8 saat kadar bu iki telkini dinledim. Normalde sosyal ilişkilerimde o kadar da kötü değilimdir, bulunduğum okulda başkanım ve herkesle ilişkim şükür olsun ki yerinde, rahatça sohbet edebiliyorum. Fakat içimde hakarete uğrar uğramaz zedelenen küçük bir çocuk olduğunu bildiğim için dışarıdan ne kadar sosyal, öz güvenli biri olsam da kendi içimde böyle olmadığımı biliyorum. İşte burada da Atakan Beyin hazırladığı telkinlere rastladım, kendisine sonsuz kere teşekkür ediyorum bu güzel emeğinden dolayı :) Asıl yaşadığım soruna gelirsek, normalde insanlarla konuşurken bocalamaz, utanmazdım fakat bu iki telkini dinledikten sonra insanlarla konuşurken utandığımı ve öz güvenimin sanki yıkıldığını hissettim Acaba bu bilinçaltımın direncinden dolayı kaynaklanan bir şey midir ? Ve elbette ki düzelir devam etmem taktirinde fakat ne kadar bir sürede düzelir ? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :) |