![]() |
Bana akıl verin ne yapmalıyım? Ben karar verdim bu ego güçlendirici ve suçluluk telkinini dinlemeye. yalnız bana yol gösterin nasıl dinliyim? ilk hafta egoyla suçluluğu dinleyip 2. hafta suçluluğu çıkartıp istediğim telkinleri koyabilirim dimi mesela şöyle yapsam; ilk hafta suçluluk ve ego gçlendirici 2. hafta ego, kendine güven, mutluluk, toplum karşısında konuşma sosyallik bu telkinleri 21 gün boyunca hep dinlemek istiyorum yani çıkarmadan olur mu? |
Cevap: Bana akıl verin ne yapmalıyım? Ego nedir ? |
Cevap: Bana akıl verin ne yapmalıyım? Alıntı:
|
Cevap: Bana akıl verin ne yapmalıyım? Olur canım ben tek telkini faydalı bulmuyorum. En azından bir telkin yanına ego güçlendirici koyup istediğin kadar dinleyebilirsin. |
Cevap: Bana akıl verin ne yapmalıyım? |
Cevap: Bana akıl verin ne yapmalıyım? Alıntı:
|
Cevap: Bana akıl verin ne yapmalıyım? Olur tabi canım neden bu kadar takıldın anlamıyorum. İlk dinleme sürecini geçtikten sonra ben hiç gün sayısına takılmadan dinledim şimdiye kadar hep ihtiyacım olan telkinleri. Endişelenme her şey güzel olacak. |
Cevap: Bana akıl verin ne yapmalıyım? bilmem takıldım işte teşekkürler cevabın için |
Cevap: Bana akıl verin ne yapmalıyım? Videoda da belirttiği gibi kötü birşey neden bunu güçlendirmeye çalıştırıyorsunuz .En sonda da dediği gib en büyük düşman kendi egonuzdur? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:31 AM. |