Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Yapmalı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/)
-   -   Bu Video Mutlaka İzlenmeli - Dr. Bruce Lipton (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/621789-bu-video-mutlaka-izlenmeli-dr-bruce-lipton.html)

bir damla deniz 09-09-2012 08:03 PM

Bu Video Mutlaka İzlenmeli - Dr. Bruce Lipton

İnancın Biyolojisi adlı kitabın yazarı olan Dr. Bruce Lipton'ın açıklamaları. İzlemenizi şiddetle öneriyorum.

Bilinçaltının ne olduğunu biyolojik olarak açıklıyor. Ve daha başka şeyler. Biraz uzun ama lütfen izleyin.

Video linki;

lifosea 10-09-2012 04:33 PM

Cevap: Bu Video Mutlaka İzlenmeli - Dr. Bruce Lipton

selam..

videoyu izledim ve etkilendim açıkcası..Tamda benim aradığım soruya değinmiş.." BİLİNÇ ALTI HAYATIMIZI ETKİLER ANCAK,KASET ÇALRI DEĞİL ÇALAN KASETİ DEĞİŞTİRMELİ YADA YENİ KAYIT YAPMALISIN "..işte tamda bu..bilinçaltımı nasıl boşaltıp yenileyeciğim..benim aradığım cevap budur ??

bir damla deniz 10-09-2012 05:10 PM

Evet öyle. Modern tıbbın aslında bilimsel olmadığını söylemesi de beni çok etkiledi ve güldürdü açıkçası. Katılıyorum.

"İnancın Biyolojisi" bu kitabı mutlaka alıp okumamız gerekiyor sanırım.

Needs 10-09-2012 09:58 PM

Cok etkileyici bir video tesekkurler paylasimin icin...bende kendi kendime bu videodan sonra lifesea gibi bilincaltimi nasil temizleyip yeniden programlayabilirim oldu gercekten buna fazlasiyla ihtiyacim var biliyorum. Dediginiz kitap bu yonde bir kitap mi acaba?

peyman 10-09-2012 11:08 PM

Alıntı:

Needs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829894)
Cok etkileyici bir video tesekkurler paylasimin icin...bende kendi kendime bu videodan sonra lifesea gibi bilincaltimi nasil temizleyip yeniden programlayabilirim oldu gercekten buna fazlasiyla ihtiyacim var biliyorum. Dediginiz kitap bu yonde bir kitap mi acaba?

çekirdek inanç çalışması sorunu çözer sanırım. ben yaptırdım. umarım yepyeni pırıl pırıl bir bilinçaltım olacakblissy

bir damla deniz 11-09-2012 01:11 AM

Alıntı:

Needs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829894)

Ben kitabı henüz alıp okumadım. Videoda kitabın yazarının açıklamalarını görüyoruz. Elbette kitabında bunları çok daha ayrıntılı anlatıyor olmalı. Sadece bu videoda bile bilinçaltı hakkında bir çok harika bilgi var.

sweeet 26-10-2013 09:22 PM

Ben video'ya kısaca bir göz attım. EFT ile ilgili olduğunu düşündüm. Yaklaşık 34 dk lık bir video. İzlenecekler listeme ekledim.

farkındalık_yolcusu 27-10-2013 08:28 AM

videoyu kaydettim , akşam inceleyeceğim , teşekkürler paylaşımınız için

sweeet 27-10-2013 10:29 PM

Düşüncelerini ve yorumlarını buraya bekleriz. Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31 AM.