![]() |
Bu Video Mutlaka İzlenmeli - Dr. Bruce Lipton İnancın Biyolojisi adlı kitabın yazarı olan Dr. Bruce Lipton'ın açıklamaları. İzlemenizi şiddetle öneriyorum. Bilinçaltının ne olduğunu biyolojik olarak açıklıyor. Ve daha başka şeyler. Biraz uzun ama lütfen izleyin. Video linki; |
Cevap: Bu Video Mutlaka İzlenmeli - Dr. Bruce Lipton selam.. videoyu izledim ve etkilendim açıkcası..Tamda benim aradığım soruya değinmiş.." BİLİNÇ ALTI HAYATIMIZI ETKİLER ANCAK,KASET ÇALRI DEĞİL ÇALAN KASETİ DEĞİŞTİRMELİ YADA YENİ KAYIT YAPMALISIN "..işte tamda bu..bilinçaltımı nasıl boşaltıp yenileyeciğim..benim aradığım cevap budur ?? |
Cevap: Bu Video Mutlaka İzlenmeli - Dr. Bruce Lipton Evet öyle. Modern tıbbın aslında bilimsel olmadığını söylemesi de beni çok etkiledi ve güldürdü açıkçası. Katılıyorum. "İnancın Biyolojisi" bu kitabı mutlaka alıp okumamız gerekiyor sanırım. |
Cevap: Bu Video Mutlaka İzlenmeli - Dr. Bruce Lipton Cok etkileyici bir video tesekkurler paylasimin icin...bende kendi kendime bu videodan sonra lifesea gibi bilincaltimi nasil temizleyip yeniden programlayabilirim oldu gercekten buna fazlasiyla ihtiyacim var biliyorum. Dediginiz kitap bu yonde bir kitap mi acaba? |
Cevap: Bu Video Mutlaka İzlenmeli - Dr. Bruce Lipton Alıntı:
|
Cevap: Bu Video Mutlaka İzlenmeli - Dr. Bruce Lipton Alıntı:
Ben kitabı henüz alıp okumadım. Videoda kitabın yazarının açıklamalarını görüyoruz. Elbette kitabında bunları çok daha ayrıntılı anlatıyor olmalı. Sadece bu videoda bile bilinçaltı hakkında bir çok harika bilgi var. |
Cevap: Bu Video Mutlaka İzlenmeli - Dr. Bruce Lipton Ben video'ya kısaca bir göz attım. EFT ile ilgili olduğunu düşündüm. Yaklaşık 34 dk lık bir video. İzlenecekler listeme ekledim. |
Cevap: Bu Video Mutlaka İzlenmeli - Dr. Bruce Lipton videoyu kaydettim , akşam inceleyeceğim , teşekkürler paylaşımınız için |
Cevap: Bu Video Mutlaka İzlenmeli - Dr. Bruce Lipton Düşüncelerini ve yorumlarını buraya bekleriz. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31 AM. |