Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Yapmalı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/)
-   -   Atakan bey ve Abdullah bey (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/618151-atakan-bey-ve-abdullah-bey.html)

xyzizmir 28-03-2011 11:48 PM

Atakan bey ve Abdullah bey

Ben (ego ,suçluluk ve sosyallik arttırıcı )telkinleri bir süredir dinliyorum ve çok faydasını gördüm...art56art56 9 yaşında bir çocuğum var onada dinletmek istiyorum ama başının ağrıdığını söylüyor ne yapmalıyım uykuda dinletebilirmiyim ve kaç saat dinletmeliyim ?? eşimde sizden kendi adına düzenlenmiş cd aldı gece uyurken dinliyor bende dinlemiş oluyorum bir sorun olurmu kulaklıklamı dinlemeli ?

Işıldayan Safir 29-03-2011 12:18 AM

Cevap: Atakan bey ve Abdullah bey

Hoparlörle dinleme imkanınız varsa dinleyebilirsiniz o şekilde. Kulaklıkla dinlemekten daha iyi... Baş ağrısı bazı üyelerimizde görülen geçici etkilerden.

Önerilen süreler ego ve suçluluk telkinlerin 70-80 saat dinlenilmesi. Eğer o süreleri aştıysanız listenizden çıkarın bir süre. Ağır gelmiş olabilir oğlunuza. Uyurken de dinletebilirsiniz. Rehber bölümünde oldukça ayrıntılı açıklamalar mevcut. İnceleyebilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html

Sevgiler. actionsmile

xyzizmir 30-03-2011 10:20 PM

sorulan soruların tekrar sorulmamasını rica etmişsiniz ama bu sorumun cevabı değil :(ben eşim yanımda kulaklıksız kendi adına yapılan cd .yi dinliyor benim için bir zararı olurmu diye sormuştum verdiğiniz cevap bu sorumla alakasız .....diğer çocuğum için sorduğum soruda da mümkünse atakan bey veya abdullah beyden bir cevap beklemiştim çünkü yaşı çok küçük onun için daha yetkili birinden cevap almak istedim .....yani kısaca mesajlarımı tekrar ve dikkatli okursanız sizin cevabınızın sorularımla alakasız olduğunu daha net göreceksiniz....

Işıldayan Safir 30-03-2011 10:29 PM

Son sorunuzu yanlış anlamışım sadece. Kusura bakmayın. Diğer sorularınızla ilgili yanıtımın alakasız olduğunu düşünmüyorum. Zaten tamamı yüzlerce kere yanıtlanmış sorular... Sadece tek kişiden yanıt bekliyorsanız özel mesaj yoluyla ya da telefonla iletişim kurarak bilgi alabilirsiniz. Çok yoğun oldukları için fazla giremiyorlar. Dolayısıyla açtığınız konuyu görmemiş olma ihtimalleri var.

Sevgilerimle. actionsmile

xyzizmir 30-03-2011 10:45 PM

yok kusura bakmadım sadece bir yalnışlık olduğunu gördüm onu düzeltmek istedim cevabınız yalnış değil ama benim sorumun cevabı da değil ...doğru hoparlörle dinlemek daha iyi zaten eşimde onu yapıyor :)) ama ben sabaha kadar eril enerji atalardan özgürleşme dinleyen bir kadın olarak akibetim ne olur onu merak etmiştim :)))yinede ilgin ve aydınlattığın için teşekkür ederim

hayatimdegisti 30-03-2011 10:53 PM

Alıntı:

xyzizmir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794575)
Ben (ego ,suçluluk ve sosyallik arttırıcı )telkinleri bir süredir dinliyorum ve çok faydasını gördüm...art56art56 9 yaşında bir çocuğum var onada dinletmek istiyorum ama başının ağrıdığını söylüyor ne yapmalıyım uykuda dinletebilirmiyim ve kaç saat dinletmeliyim ?? eşimde sizden kendi adına düzenlenmiş cd aldı gece uyurken dinliyor bende dinlemiş oluyorum bir sorun olurmu kulaklıklamı dinlemeli ?

Merhaba
Suçluluk ego telkinlerini cocuklarda dinleyebilir.Sadece kilo verme sigara birakma gibi telkinleri cocukların dinlemesini onermiyoruz.

Telkinleri uykuda dinleyebilirsiniz.Günlük dinleme süresi ortalama 8 saattir.
Eşinizin aldığı telkin isme özeldir ancak sizde de etkileri olur.Eğer size de uygun bir konu ise dinleyebilirsiniz.
Telkinleri kulaklikla dinlemek şart değildir.Hatta hoparlorle dinlemek daha iyidir.
Ancak mecburi durumlarda kulaklikla dinlenir.Telkin konusu dinleyen kişilerden birisine uygun değilse ve diğer kişi ayni odada ise kulaklikla dinlenmeli..
Bolluk telkini isme özel bile olsa odada ayni kişiler tarafindan dinlenebilir.
Ancak çekirdek inanç çalışması sırasında yaptiğimiz kadin kimliği telkinini sadece kişinin kendisi dinlemesi gerekir.
Atalardan özgürleşme ortak dinlenebilir.Ancak eril enerji telkini de özeldir ve kulaklikla dinlenmesi gerekir.

Forumumuzun süper modu Hazal'a ayrıca teşekkürler.Zaman zaman soruları yanitlayamadiğimizda tüm sorulara yanit veriyor.Forumda en çok emeği geçen yöneticimizdir.

Eğer acil sorularınız varsa 05395596422 den bana ulaşabilirsiniz.Telefonum sürekli aciktir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 PM.