![]() |
Mutluluk anını imgelemek... Merhabalar 956k çoğu konuda yada yazılarda ,egzersizlerde kendinizi en mutlu hissettiğiniz anı düşünün sanki o anı tekrar yaşıyormuş gibi imgeleyin sizi harika hissettirecektir diyor. bunu denedim ama ben bunu başaramıyorum. Sanki hiçbir anım mutlu değilmiş gibi geliyor. O hatırayı yaşarken mutlu bile olsam şu an imgelemeye çalıştığımda mutlumuydum o an diye sorguluyor hiç mutlu bir an imgeleyemiyorum. ne yapmam lazım. Gerçi imgeleme konusunda da sıkıntılarım var. imgeleme yapamıyorum ama girlhaha |
Cevap: Mutluluk anını imgelemek... :) aa kimse yok mu :) |
Cevap: Mutluluk anını imgelemek... güncelleyelim :) |
Cevap: Mutluluk anını imgelemek... canımcım sen acaba mutlumuydum diee düşünürkenn evrenn coktan mutsuzluk mesajını alıodurr. sen rahat rahatt çok çok çok mutluymuşşsun gibi tedirgın olmadann imgele.. ben herzamn çok mutlu oldugum anları imgelemeıyorumm .bazende çok uzgun oluppp çok sukurki ayaktayımm çok sukurkii daha kötüsü olmadı dediğim anları bile olumlama cumleleri kurdugum anları bile imgeliorumm vedde sonuçç daha mutluyumm :) |
Cevap: Mutluluk anını imgelemek... Aslında bu sanırım bi yerde hissetme meselesi. Mesela ben de hissedemiyorum, gerçekten mutlu olduğum anları hayalimde canlandıramıyorum ama olumsuz durumları çook güzel kaygıyla beraber yaşıyorum :D |
Cevap: Mutluluk anını imgelemek... olumsuz duyguları tekrardan yaşamak kolaydır. insan kötü olan şeyi daha kolay yapar bütün kapılar sanki açılır sebebide belli :) İyi güzel şeyleride yaşarız ama farkına varamayız o duygularıda hazmedemeyiz olumsuzluklar kaplar tekrar içimizi bu böyle gidip duruyor.Telkinler olumsuz düşünceleri alıyor gerçekten ama sana tavsiyem anı yaşa o an mutlu olduğunun farkında ol ;) |
Cevap: Mutluluk anını imgelemek... Ne seni çok mutlu eder onu düşün bence... Ne yaşarsan çok mutlu hissedersin? |
Cevap: Mutluluk anını imgelemek... Mutluluk, başarı, hangi konuda olursa olsun bu duyguları kalıcı kılmak adına günlük bir çalışma halinde imgeleme yapmak zamanla bunları hissetmemizi sağlayabiliyor..İlk gün birkaç saniyeden sonra zihnimiz dağılabilse de, zamanla bu süreyi uzatmak bilinçaltımızı kalıcı etkiler..Bunu önce meditasyon halinde sakinken deneyip,sonra egzersizlerinize alabilirsiniz.. |
Cevap: Mutluluk anını imgelemek... mutluluk anı imgelemek düşünceyle olmuyor=(zeryhthina nın da dediği gibi ona katılıyorum.çoğu zaman yalancıktan mutlu gibi oluyoruz.seni en çok mutlu eden şeyi sana kendin söylecek yaşadığın gerçek mutluluk senin haz aldığın bir olay,durum..o anki duygularını bul ben ne hissettim diye dön o zamana o hislerini imgelediğin ana yansıt hemen arkasından,sanki düşünceyle kontrol yerine imgelemek duygu üzerine yoğunlaşarak etkili oluyor,deneyimim bu yönde.farklı bir düşüncesi olan var mı? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 AM. |