![]() |
Kekemelik 16 yaşındayım adım Enes 6 yaşına kadar normal konuşabiliyordum.Taaki 1999 depremine kadar depremden sonra konuşurken takılmaya başladım.Çok şükür ki aşırı derecede değil sadece heyecanlandığım zaman.Arkadaşlar arasında saatlerce kekelemeden konuşabilirim.Ama heyecanlandım mı takılmaya başlarım.Ne yapmalıyım? |
Cevap: Kekemelik Merhabalar Enes, öncelikle yanımıza hoşgeldin. Arkadaşların arasında takılmadan konuşabildiğine göre,diğer insanlar arasında kendine güven sorunu yaşıyor olmalısın..Ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinleri ile başlayabilirsin..rehber bölümünü okumanı öneririm..Daha sonra kendin güven,topluluk önünde konuşma,başk. düş. önemsememe telkinlerini ekleyebilirsin..Dilersen bu konuda özel telkin de hazırlanıyor..Üstte Sipariş Cd bölümünden ya da www.telkincd.com dan bu telkini edinebilirsin.. Sevgiler.. |
Cevap: Kekemelik hosgeldin aramiza dostum, sorunlarini cozecek ipuclarini eminim bulacaksindir, sorunlarini asacaksin, en icten dileklerimle hissediyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 PM. |