| ||||||||||
|
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? İnsanların Öfkesini Çekmekten Kurtulmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı Merhaba herkese ;) Bu aralar sık sık tecrübe ettiğim bişeyi paylaşmak istiyorum. İnsanların öfkelerini çekiyorum üzerime sanki. Böyle ufak sataşmalarla. Yakın arkadaşlarımda sadece. Eskiden de hatırlıyorum arkadaşlığın ilk 7- 8 ayı gayet güzelken sonradan o ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Maalesef hayat toz pembe değil. İnsanlar sizi bu gün sevebilirken yarın bir gün, verdiğiniz sırrı aleyhinizde kullanıp sizi rencide edeblir. İnsanlar her konuda fikir yürütebilir, her şeyi yargılayabilir. Bunun önüne geçmemiz mümkün değil. Bu durumda ne yapmamız gerek. Öncelikle çevremizdeki insanlara; yerinde, zamanında ve dozunda küçük tatlı ikazlar da bulunarak rahatsız olduğumuz konuları dile getirebiliriz. Eğer işe yaramıyorsa "Sana hayatta başarılar" diyerek yanından uzaklaşabiliriz. İnançların yargılanması konusun da ise şunu söyleyebilirim. Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamber (SAV) efendimiz insanları yargılamadı. Peygamber olduğu halde insanları inandığı şeye dostça davet etti, her zaman tatlı bir dil kullandı. Önümüzde böyle güzel bir örnek varken, insanları üzerek inandıkları şeylerle yargılamak bana çok anlamsız geliyor. Mevlana yürekli olmaya ihtiyacımız var, hem de çok ihtiyacımız var...
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? İnsanların Öfkesini Çekmekten Kurtulmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı Merhaba herkese ;) Bu aralar sık sık tecrübe ettiğim bişeyi paylaşmak istiyorum. İnsanların öfkelerini çekiyorum üzerime sanki. Böyle ufak sataşmalarla. Yakın arkadaşlarımda sadece. Eskiden de hatırlıyorum arkadaşlığın ilk 7- 8 ayı gayet güzelken sonradan o ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi