Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Yapmalı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/)
-   -   sanırım bana da yardım gerekiyor.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/464194-sanirim-bana-da-yardim-gerekiyor.html)

simetra 15-03-2010 03:39 PM

sanırım bana da yardım gerekiyor..

ben 28 yaşında evli ve 3 aylık bebeği olan bir bayanım..derdim öyle aman aman bir dert değil ama eğer bir sıkıntı varsa çaresi aranmalı illaki..
ben bugune kadar mormal kilolu belki biraz daha zayıf görünümlü biriydim.hamileliğimde 8 kilo aldım ve doğumdan 2 ay sonra eski kiloma geri döndüm.ama son bir ay içerisinde sütüm azaldı, gelmedi derken bolca yeme alışkanlığı kazandım bir ayda tam 11 kilo aldım.y789ve geçtiğimiz günlerde boynumda bir şişlik farkettim sonuç:hipotriodi! aslında geçirdiğim bir ayda yaşadıklarımın sebebi hep bu hastalıkmıs.yani, sütümün azalması,yorgunluklarım,uykusuzluklarım,ellerimde hiç bitmeyen uyusmalar,unutkanlıklarım,ani kilo alışım vs...hepsinin kapısı bu hastalığa açıldı.agl34.bütün metabolizmayı alt üst edermiş meğersem hipotriodi...tedavisi yok ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyor...
asıl konu ben bu kilolarla yaşamaya çok zor alışacağım,aslında alışmak istemiyorum....rejim yapamam bebeğim daha emiyor...smil56ne yapabilirim?..

simka 15-03-2010 04:07 PM

Cevap: sanırım bana da yardım gerekiyor..

"Yes Happyy benım en samımı arkadasımdada hıpotıorıd vardı.Bır suru ılac kullandı tedavı oldu ama gelısme goremedık.Daha sonra bıtkısel ılac yapan bırınden dereotu yemesı gerektıgını muthıs ıyılesecegını duyduk ve basladı..Her sabah demet demet ciğ halında dere otu yedı ve sımdı degerlerı mukemmeel ..Tavsıye ederım cok dogal ve dogaadan"
Bu mesajı sulara nickli arkadaşımız yazmış, ben de sizin konunuzla ilgili olduğunu düşünerek iletmek istedim. Şimdiden geçmiş olsun, esenlikler dilerim.

simetra 15-03-2010 04:57 PM

ilginize çok teşekkür ederim .. dere otunun iyi geldiğini bende duydum ama yaptığım araştırmalara ve dokların söylediklerine göre hipotroidi ömür boyu tedavi gerektiren bir rahatsızlık yani ilaç kullandığınd normale dönüyor ama ilacı kullanmazsan yine ortaya çıkıyor..
birde iki çesit troid bezi rahatsızlıgı var.biri troşd bezini fazla calışması ki bu hipertroidi, birde bende k,i hipotroidi bu da troid bezinin calışmaması..hiper olanı ameliyatlık, hipo olanı ilaç tedavili..

doremifasolasi 15-03-2010 05:52 PM

bebeğinde de olabilir, gerçi topuk kanından hipotiroidiye bakılıyor ama yine de bebeğin de kan tahlillerine baktırmanızı tavsiye ederim bununn için bir yaşadığınız yerde varsa bir çocuk endokrin uzmanı y da endokrin uzmanı da olabilir ya dahiliye uzmanına gidin ve bebğinize de tahlil yaptırmak istediğinizi söyleyin. geçmiş olsun Allah acil şifa versin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:29 AM.