![]() |
Telkin Seslerini Diğer Sesler Bastırırsa? Telkin dinlerken televizyon vb başka araçların sesi daha yüksek çıkıyo ve telkinin sesini duyamıyorum. Normalde diğer sesleri kapatınca telkin sesini normal olarak duyabiliyorum ama diğer sesler açılınca telkinin sesini bastırıyorlar. Bu şekilde dinleyince etkisi olur mu? çünkü diğer sesler genelde açık oluyor İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. |
Cevap: Telkin Seslerini Diğer Sesler Bastırırsa? aynen bende merak ediyorum |
Cevap: Telkin Seslerini Diğer Sesler Bastırırsa? telkin sesi derken fondan bahsediyorsunuz sanırım ama şöyle bir durum var rehber bölümünde muhakkak görmüşsünüzdür telkinleri dinlerken televizyon izleyebilirsiniz ya da müzik dinleyebilirsiniz ya da ortasında odadan çıkabilirsiniz ama müziği azda olsa duymanız gerekiyor önerilen orta seviyede açmanız yok müzik varken ben tv izleyemiyorum diyorsanız su versiyonlarını tercih edin. tv izlerken doğa versiyonlarını dinlersiniz ve hiç rahatsız edici olmaz bu durumda bilinçaltınız subliminal mesajları zaten alıyor sevgiler |
Cevap: Telkin Seslerini Diğer Sesler Bastırırsa? onu demek istemiyorum,mesela arabayla gidiyoruz ve araba çok ses yapıyor,telkinide kulağımızda dinliyoruz ama o arada telkin sesini duyamıyoruz araba sesi daha baskın olduğu için sadece araba sesi geliyo,yani şimdi araba sesi telkin sesini tamamen bastırsada yine de etki eder mi???? |
Cevap: Telkin Seslerini Diğer Sesler Bastırırsa? Alıntı:
|
Cevap: Telkin Seslerini Diğer Sesler Bastırırsa? Telkini bizim biliçli olarak duymamıza ve duyduğumuzun farkında olmamıza gerek yok. Çünkü biz duyduğumuzu bilmesek de telkin düşük bir frekansta kulak zarımıza etki eder ve söyleneni bilinçaltımızın anlamasına neden olur |
Cevap: Telkin Seslerini Diğer Sesler Bastırırsa? Alıntı:
|
Cevap: Telkin Seslerini Diğer Sesler Bastırırsa? bence atakan bey açıklarsa daha iyi olur,ama atakan beyde bayadır ortalarda yok |
Cevap: Telkin Seslerini Diğer Sesler Bastırırsa? Arkadaşlar bu konu daha önce defalarca cevaplandı. Telkini dinlerken odaklanmanıza gerek yok, aynı zamanda araba da kullanabilirsiniz, kitap da okuyabilirsiniz, tv de seyredebilirsiniz. Fakat her ne yapıyorsanız yapıyor olun mutlaka ama mutlaka telkin sesinin çok az da olsa geliyor olması lazım, çok az da olsa duyuyor olmanız lazım. Dışarıdaki hiçbir ses kulaklıkla dinlediğiniz telkinin sesini bastıramaz. |
Cevap: Telkin Seslerini Diğer Sesler Bastırırsa? tmm şimdi oldu saol,çünkü herkesten başka bi ses çıkıyordu |
Telkinleri dinlerken baska muzik dinlemek Merhabalar, Benim bir sorum var.Acaba telkinleri dinlerken sesi kisip baska muzikler dinleyebilirmiyiz?Bunu yaparken mesela su sesini azda olsa duymalimiyiz yoksa diger muzigin su sesini bastirmasinin bir sakincasi var mi? |
Cevap: Telkin Seslerini Diğer Sesler Bastırırsa? tesekkur ediyorum cevabimi aldim :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:41 AM. |