![]() |
Kulaklık!? Selam arkadaşlar bir sorum var eğer bana yardım ede bilirseniz çok sevinirim gulensmiley sizce telkinleri kulaklıkla mı yoksa kullaklıksız mı dinlersem daha faydalı?? yada hiç bir farkı yok mu!?? Saygılarımla esen kalaın t678 |
Ynt: Kulaklık!? merhabalar hoşgeldiniz.. hismiley nasıl rahat ederseniz ... hiç bir farkı yok.. iyi dinlemeler dilerim.. music45 sevgiler.. |
Ynt: Kulaklık!? Çok tsk ederim beni konudan bilgilerdirin için smil56 Saygılar WarBoy |
Cevap: Kulaklık!? doğum gününüz kutlu olsun:) |
Cevap: Kulaklık!? piyasada satılan mp3 çalarların özelliklerini incelediğimizde mp3 kulaklıklarının belli bir frekans bantları var.. yani sitenizdeki telkin frekans veya ses özellikleri ile piyasadaki tüm mp3 çalarların özellikleri uyumlu mu? bu konuda kafam dusun2 karıştı.. cevaplarsanız sevinirim.. |
Cevap: Kulaklık!? mantıklı bir soru ve cevap bekliyor:) |
Cevap: Kulaklık!? Alıntı:
acaba nedir cevabıdusun2 |
Cevap: Kulaklık!? Bazı mp3 çalarlar ses kalitesini yükseltmek için bazı sesleri gürültü olarak kabul edip dişarı vermiyorlar...Bu nedenle çok yüksek kaliteli mp3 çalar yerine daha basit olanları önermekteyiz.Dinlemek için kulaklık yerine hoparlor daha verimlidir.İmkanınız varsa mp3çalara hoparlor takip oyle dinleyiniz. |
Cevap: Kulaklık!? Alıntı:
|
Cevap: Kulaklık!? biraz araştırdım bu konuyu gürültü kabul edip önleyen mp3 çalardan ziyade kulaklıklar... o nedenle hoparlörle dinlemek daha mantıklı sanırım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 PM. |