Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Kulaklık!? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/9888-kulaklik.html)

WarBoyZero 14-06-2008 05:32 PM

Kulaklık!?

Selam arkadaşlar
bir sorum var eğer bana yardım ede bilirseniz çok sevinirim gulensmiley sizce telkinleri kulaklıkla mı yoksa kullaklıksız mı dinlersem daha faydalı?? yada hiç bir farkı yok mu!??

Saygılarımla esen kalaın t678

shamanic 14-06-2008 06:19 PM

Ynt: Kulaklık!?

merhabalar hoşgeldiniz.. hismiley

nasıl rahat ederseniz ... hiç bir farkı yok..

iyi dinlemeler dilerim.. music45

sevgiler..

WarBoyZero 15-06-2008 12:17 AM

Ynt: Kulaklık!?

Çok tsk ederim beni konudan bilgilerdirin için smil56

Saygılar
WarBoy

asi_mavi2 26-03-2009 04:02 PM

Cevap: Kulaklık!?

doğum gününüz kutlu olsun:)

gelenbeli 12-06-2009 01:48 PM

piyasada satılan mp3 çalarların özelliklerini incelediğimizde mp3 kulaklıklarının belli bir frekans bantları var.. yani sitenizdeki telkin frekans veya ses özellikleri ile piyasadaki tüm mp3 çalarların özellikleri uyumlu mu? bu konuda kafam dusun2 karıştı.. cevaplarsanız sevinirim..

Ring 17-06-2009 02:06 AM

mantıklı bir soru ve cevap bekliyor:)

newcore12 23-06-2009 10:03 AM

Alıntı:

gelenbeli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466299)
piyasada satılan mp3 çalarların özelliklerini incelediğimizde mp3 kulaklıklarının belli bir frekans bantları var.. yani sitenizdeki telkin frekans veya ses özellikleri ile piyasadaki tüm mp3 çalarların özellikleri uyumlu mu? bu konuda kafam dusun2 karıştı.. cevaplarsanız sevinirim..

evet ilginç bir soru...
acaba nedir cevabıdusun2

hayatimdegisti 23-06-2009 10:16 AM

Bazı mp3 çalarlar ses kalitesini yükseltmek için bazı sesleri gürültü olarak kabul edip dişarı vermiyorlar...Bu nedenle çok yüksek kaliteli mp3 çalar yerine daha basit olanları önermekteyiz.Dinlemek için kulaklık yerine hoparlor daha verimlidir.İmkanınız varsa mp3çalara hoparlor takip oyle dinleyiniz.

dejaa 23-06-2009 04:50 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467957)
Bazı mp3 çalarlar ses kalitesini yükseltmek için bazı sesleri gürültü olarak kabul edip dişarı vermiyorlar...Bu nedenle çok yüksek kaliteli mp3 çalar yerine daha basit olanları önermekteyiz.Dinlemek için kulaklık yerine hoparlor daha verimlidir.İmkanınız varsa mp3çalara hoparlor takip oyle dinleyiniz.

Bu biraz kafa karıştırabilir. Siz hangisni kullanıyosunuz acaba ?

dejaa 23-06-2009 04:59 PM

biraz araştırdım bu konuyu gürültü kabul edip önleyen mp3 çalardan ziyade kulaklıklar... o nedenle hoparlörle dinlemek daha mantıklı sanırım

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 PM.