Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Sadece müzik mi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/9803-sadece-muzik-mi.html)

SERAPPP 12-06-2008 08:01 PM

Sadece müzik mi?

Merhabalar;
Sitenize bugün üye oldum. İnsan siteye bir girdi mi sayfalar arasında dolaşmaktan adeta kafası dönüyor. Çünkü çok ilgimi çeken konu var. Ama şu sorumun cevabını bulamadım. Mesela erteleme mp3 ünü indirdim; sadece su sesi var. Erteelemeyle ilgili ingilizce yazının türkçeye çevrilmiş kısmını biz müziği dinlerken okuyacak mıyız? Yoksa Hem insan sesli hem müzikli mp3 ler mevcut mu? Mevcutsa tam nerden nasıl bulabilirz yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.. İyi ÇAlışmaLaR... smiliyface mlk34 alk78 smil56

Belgin ∞ 12-06-2008 08:23 PM

Ynt: Sadece müzik mi?

Hoşgeldin Serap.Telkinler mp3 lerin içinde mevcut.Birşey okumana gerek yok.Yazılar sadece telkin içeriği veriyor.Mp3 leri dinlemen yeterli.Sitede dolaştıkça daha ayrıntılı bilgi edinebilirsin.Ego+suçluluk telkinli müziklerle başlaman tavsiyedir.

dogan_blade 12-06-2008 09:43 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldin Serap.Telkinler mp3 lerin içinde mevcut.Birşey okumana gerek yok.Yazılar sadece telkin içeriği veriyor.Mp3 leri dinlemen yeterli.Sitede dolaştıkça daha ayrıntılı bilgi edinebilirsin.Ego+suçluluk telkinli müziklerle başlaman tavsiyedir.

evet aynen böyle yapcaksın sadece dinle müziğin içindeki telkinleri duymasanda olur onu beynin duyuyor kulakların duymuyor zaten bilinçli kulaklarınla duysan bi etkisi olmaz ,bunların ömür boyu etkisi sürer

SERAPPP 13-06-2008 09:02 PM

art56art56

Çok teşekkür ederim arkadaşlar... hismiley

ali7463 19-06-2008 01:02 AM

ya birşey sormak istiyorum..yeni üyeyim..bu mp3ler sadece enstrümandan oluşuyor...yani hehangi bir konuşma olması gerekmiyor değil mi..yanıtlarsanız sevinirim.

Belgin ∞ 19-06-2008 01:14 AM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı

Bu konuda aynen Serap'a dediğimiz gibi telkinler müziklerin içinde.Dinlediğiniz mp3 lerde ritimli olarak okunmuş telkinler var.Bunları duymamanız gayet normal.Birşey okumanız gerekmiyor.Telkinlerin altında bulunan yazılar telkin içerikleridir.Bilinç altına ne içerikte telkinler verildiğini açıklar.Kısacası sadece dinleyin.Suçluluk+ego telkiniyle başlanması tavsiyedir.
Sevgiler.

MagNetiC 19-06-2008 01:52 AM

Alıntı:

ali7463 Nickli Üyeden Alıntı
ya birşey sormak istiyorum..yeni üyeyim..bu mp3ler sadece enstrümandan oluşuyor...yani hehangi bir konuşma olması gerekmiyor değil mi..yanıtlarsanız sevinirim.

sevgili ali, forumu biraz araştırırsan hatta daha ilk sayfada bununla ilgili açıklamalı bölümü okursan kimseyi yormadan ve hiç beklemeden sorunun cevabını alabilirsin.. senin gibi bi çok yeni üye bu soruyu soruyor ve defalarca bu yanıtlar veriliyor... biraz oku, bak, birazcık emek... sorularının cevabını bulamazsan, yine danış, seve seve yardımcı oluruz..
sevgiler... hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 PM.