Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   3 aylık dinlemeden sonra ne yapmalı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/625304-3-aylik-dinlemeden-sonra-ne-yapmali.html)

murat02 25-08-2015 12:45 PM

3 aylık dinlemeden sonra ne yapmalı?

Merhabalar, t678 Yarından itibaren üçüncü 21 günlük dönem başlayacak. Peki bu 21 günlük dönem de bitince nasıl hareket etmemiz gerekiyor. Telkinleri bu 3. dönemden sonra da dinlemeye devam edeceğim. Peki o zamanda her 21 günde 7 günlük aralar verilecek mi? Buna gerek var mı? Yoksa 7 günlük aralar eklemek istediğimiz yeni telkinler için mi geçerli olacak?

Dusunsel 25-08-2015 04:06 PM

Cevap: 3 aylık dinlemeden sonra ne yapmalı?

2 ayda gordugun etkileri anlatabilirmisin

murat02 25-08-2015 05:46 PM

Öncelikle ilk bir aylık dönemin içerisindeyken daha dik yürümeye başladım ve şuan bu bana normal geliyor. İlk başlarda bunun farkındaydım ama şuan bu bana gayet normal geliyor. Ben sabahları normalde kahvaltı yapmam çünkü sigara kullanıyorum ve bu sabahları bende iştahsızlık hissi uyandırıyor. Fakat telkinleri dinlediğim 2. dönemin içerisindeyken ara sıra da olsa kahvaltı yapmaya başlamıştım. Şuan da durum aynı fakat elbetteki sürekli değil. Onun dışında olaylara tepkilerim daha net olmaya başladı ve göz teması az da olsa arttı. Kendime telkinleri hiç dinlemediğim döneme göre biraz daha fazla güveniyorum faka yeterli gelmiyor. Ayrıca insanların hakkımda ne düşündüklerini çoğu zaman fazla önemsediğimi görüyorum. Ayrıca kendimi ifade etmede bazen zorluklar yaşadığımda olabiliyor. İçimde sanki beni tutan bir şeyler var. Bu telkinleri dinlemeden önce daha fazla idi. Başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini eklemeyi düşünüyorum. Bu bir hataya yol açar mı? Çünkü şuan ki durumum telkinleri dinlemediğim döneme göre daha iyi.

Dusunsel 25-08-2015 08:16 PM

Acmaz tabi ekleyebilirsin

murat02 25-08-2015 10:16 PM

Sorumu cevapladığın için teşekkür ederim Düşünsel. 3 aylık dinleme dönemi bittikten sonra ben telkinleri dinlemeye devam edeceğim. Peki ilerleyen bu zamanlarda 7 günlük aralara devam etmem gerekecek mi? Bu konuda bir bilgi verebilir misin? Yani bu 7 günlük ara vermeler sadece 3 aylık dönem için mi?

sweeet 26-08-2015 12:13 AM

Tavsiye edilen ara ara telkin dinlemeye ara vermek. Ben dinlerken fazla ara vermeden dinledim. Sonra uzun aralar verip yeniden dinlediğim oldu. Telkin sayısı arttıkça etki süresi uzayabilir. Birbirini destekleyen telkinlerde sorun olmaz.

murat02 26-08-2015 12:26 AM

Cevap verdiğin için teşekkür ederim sweeet. Hayırlı geceler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 AM.