![]() |
İngilizce Telkin Dinlemek İnternet dünyasında ücretsiz dinleyebileceğimiz bir çok telkin var ama telkinler ingilizce sorum şu telkin içerisinde yer alan ingilizce cümlelerin türkçesini öğrendikten sonra telkini dinlersek işe yarar mı ? |
Cevap: İngilizce Telkin Dinlemek Çok ince bir konuya değinmişşin.Bana göre iyi bir şekilde öğrenip anlamlarını çalışıp telkine sanki ingilizce biliyormuş gibi hakim olursan(bilinçaltının tepki verebileceği seviyede) o zaman yararı olur bence.Ama basit bir cümle ezberleme olmamalı bana göre,yani sanki ingilizce biliyor gibi hakim olmalısın o telkindeki cümlelere.Bilinçaltının kavrayabilmesi için. Bu işten anlayan biri yazsa buraya iyi olur aslında |
Cevap: İngilizce Telkin Dinlemek Alıntı:
|
Cevap: İngilizce Telkin Dinlemek Haha aynen bende düşünmüyo değilim :) |
Cevap: İngilizce Telkin Dinlemek Ana dil rüyada konuştuğumuz dil derler. Yani ne dendiğini anlamak yetmez o dilde düşünmek gerekir. Ben verim alınamayacağını düşünüyorum. Ama şu yöntem kullanılabilir. Eğer kendi sesinizle telkin hazırlamak istemiyorsanız, yabancı telkini çevirip yazıyı sese çeviren programlarla yeni bir telkin hazırlar öyle kullanırsınız. Sestek Text-To-Speech TTS Demo Yazıyı Sese Çevirme Programını Test Edin Yukarıdaki sitede söylediğim işlemi yapabilirsiniz. Ardından telkine bir de fon ekleyip kullanabilirsiniz. Affirmasyon temelli telkinlerde daha başarılı olacağını düşünüyorum. |
Cevap: İngilizce Telkin Dinlemek delioglan bende sizin fikrinize katılıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 PM. |